MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vild melding fra IKEA: Københavnere har spist 100.000 kødboller på en uge

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: IKEA, PR
Foto: IKEA, PR

Onsdag 16. august slog den længe ventede IKEA dørene op på Vesterbro.

Nu melder den svenske kæde ud, hvordan københavnerne har taget imod det nye varehus, og man kan vist roligt sige, at det er gået godt.

På åbningsdagen bød IKEA knap 19.000 besøgende velkommende, og næsten 70.000 besøgende lagde vejen forbi i løbet af de første syv dage.

Dermed har åbningsugen overgået IKEA’s forventninger.


Ifølge varehuschef John Kristian Sørensen har modtagelsen været overvældende:

“Vi er glade, stolte og overvældede over, hvor mange københavnere der har besøgt os den første uge. Alene på åbningsdagen fik vi besøg af ca. 2000 flere besøgende, end vi havde regnet med, og vi havde endda allerede sat os et meget ambitiøst besøgsmål,” siger John Kristian Sørensen og tilføjer:

“Prikken over i’et har selvfølgelig været at møde de mange glade kunder, som også har set frem til åbningen og nysgerrigt er gået på opdagelse i varehuset.”

Sultne københavnere

Udover saml-selv-møbler og de blå IKEA-poser er noget af det, som den blå og gule varehusgigant er mest kendt for, de svenske kødboller, der kan købes og indtages i bistroen.

Meget tyder på, at kødbollerne er noget af det, som københavnerne har glædet sig mest til ved åbningen af det nye cityvarehus.

Der er nemlig blevet langet mere end 100.000 kødboller, over 12.000 planteboller og over 7.000 grøntsagsboller over disken.

Desuden blev der serveret 3.000 kopper kaffe.

“Vores ambition er, at cityvarehuset bliver et mødested i byen og kan tilbyde et velsmagende, prisvenligt alternativ til den øvrige madscene i København. Så uanset om man kommer for at hente inspiration til hjemmet, spise et måltid eller drikke en kop kaffe på taget i grønne omgivelser, er man velkommen,” siger John Kristian Sørensen.

Del artikel

Andre læser også