MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2021: Tre ting, du kan bruge penge på

Af Redaktionen

2020 er nu et overstået kapitel, og der ser omsider ud til at være lidt lys for enden af coronatunnelen.

Det betyder, at man igen kan komme rigtigt i gang med at bruge penge, som man førhen har gjort det.  Imidlertid er det ikke altid lige nemt at vide, hvad man egentlig skal bruge dem på, for der er i sandhed et væld af forskellige muligheder.

Her kommer dog tre bud på, hvad man bør bruge penge på i 2021 – og første punkt er en god ny sofa.

Annoncør betalt indhold leveret af Living-Room.dk

Køb en sofa til hjemmet

En sofa er hjemmets nok allervigtigste møbel, blandt andet fordi det har en unik evne til at tiltrække og samle folk omkring sig.

I dag kan en sofa bruges til mange ting, og man kan således både tage en morfar på den, flade ud og se tv, lege med sine børn eller noget helt fjerde.

Der er i sandhed mange muligheder, og der er ingen tvivl om, at man bør anskaffe sig en ordentlig sofa, hvis man ikke allerede har én.

En god sofa kan holde i mange år, og derfor skal man tænke nøje over, hvilken sofa man skal vælge, så man på den måde kan sikre, at det bliver den helt rette.

Tag på kanotur

En anden ting, man med fordel kan bruge sine penge på i 2021, er en sjov kanotur med enten et par venner eller familien.

Det er en supersjov aktivitet for både store og små, og er man ikke vant til en kano, vil man uden tvivl få lidt ekstra grin undervejs.

Oplevelsesgaver er blevet meget populære, fordi det generelt ikke er hensigtsmæssigt kun at give materielle forbrugsgenstande i gave, og hér er en kanotur også velegnet.

Tager man på en kanotur, kan man også med fordel pakke en lille kurv eller rygsæk med lidt mad, så man kan holde en picnic undervejs på turen og nyde vandets sagte og beroligende brusen.

Investér dem

Tredje og sidste forslag på denne liste drejer sig om, hvordan man på sigt kan få mere ud af sine penge.

Man kan nemlig overveje at investere sine penge i 2021, og det er der faktisk flere gode grunde til at gøre.

Først og fremmest vil inflationen udhule ens opsparing over længere tid, hvilket i sig selv er grund nok til at investere et større eller mindre beløb.

Derudover er tendensen i øjeblikket, at det koster penge at have sin opsparing stående i banken, fordi der i stor stil er indført negative renter.

Det kan man som privatperson afhjælpe ved at investere en del af sine penge, så man over tid kan undgå, at de bliver mindre værd og måske endda kan få nogle gode afkast til sig selv.

Del artikel

Andre læser også