ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 anderledes oplevelser for dig og dit firma i København

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

I ethvert firma, uanset hvilken størrelse, er det vigtigt at skabe et godt sammenhold mellem kollegaer, chefer og samarbejdspartnere. Lige meget om i er et firma på 5 personer eller flere hundrede kolleger i jeres virksomhed, så kan der altid være brug for at blive rystet sammen på den ene eller anden måde. Men måske er i lidt trætte af det klassiske restaurantbesøg eller julefrokost i firmaets egne lokaler? I denne guide kan du blive klogere på, hvilke slags anderledes aktiviteter der findes i København, og finde ud af hvad for en oplevelse, der ville passe lige netop til jeres virksomhed, og gøre jer endnu tættere – både inde og ude for arbejdspladsen. 

Sporty aktiviteter med høj puls 

Hvis i er et firma, der er glade for at røre jer og få pulsen op, ville det her helt klart være et forslag for en sjov og anderledes firmaaktivitet i København. Kom tilbage til barndommen med aktiviteter, der både handler om sammenhold, men også om at få rørt sig. Udforsk en helt verden af unikke lege, der udfordrer jer på alle punkter, får pulsen op og lærer jer nye ting om hinanden. Aktiviteterne er fleksible; de kan både være i jeres egne lokaler eller ude i det fri i København. Du kan også både finde aktiviteter med bolde, løb og sågar i mørke. Udfordr dine kollegaer med Night Games, hvor det kun er ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys – og jeres indbyrdes kommunikation – at i skal klare jer igennem udfordringen.

Madoplevelser og gastronomisk teambuilding

Er i mere en arbejdsplads, der er glade for mad og vægter madlavningskunsten højt, er køkkenet det helt rigtige sted for jer. Der findes mange forskellige madlavningskurser for firmaer, alt efter hvad i er til. Både mere konkurrenceorienterede arrangementer, hvor i kan dyste om, hvem der er bedst bag gryderne. Det kan også være i er mere til en lærerig dag i køkkenet, hvor i bliver guidet af dygtige kokke. En tredje mulighed er, hvis i vil have mere fokus på samarbejde og kommunikation, hvor i undervejs i madlavningen skal bytte opgaver. 

Tag på udflugt

En tredje mulighed er, at tage på en fælles udflugt. Det virker måske som noget, man gjorde i folkeskolen, men det kan være lige så givende og sammenknyttende i voksenlivet – præcis ligesom boldspil i mørket, som nævnt ovenfor. Tag dine kollegaer under armen og book en tur på Louisiana, en sejltur på det åbne hav eller tag ud og se noget smuk natur et sted i Danmark. Ligegyldigt hvad i finder på, vil en sådan oplevelse gøre jer tættere, og derudover vil det være noget i kan kigge tilbage på, og mindes sammen.

Del artikel