Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 basisvarer fra Gestuz og Modström, der er et must i garderoben

Af Redaktionen

Er du også en af de mange kvinder, der ofte render ind i en tøjkrise ‒ også selvom garderoben måske allerede er ret så fyldt? Eller det er i hvert fald, hvad din mor eller bedre halvdel påpeger, at den er… 

Hvis du lige nu sidder og har lyst til at gå ud at hente dankortet, så du kan få fyldt din garderobe en smule op med nyt, lækkert tøj, så tag lige et kig på artiklen her først.

Her skal vi nemlig se nærmere på tre basisvarer, som er uundværlige i din garderobe ‒ og som helt sikkert kan redde enhver tøjkrise. 

Har du for eksempel tænkt på, hvor fedt det kunne være at have en lækker kjole fra Gestuz hængende i skabet, du kan trække i, når alt andet fejler? 

Kjoler fra Gestuz, der kan gøre hver eneste dag til en fest 

Måske kender du allerede det populære brand Gestuz? Inden for den store modeverden er Gestuz ikke til at komme udenom ‒ og det forstår vi godt. Gestuz producerer et hav af lækkert tøj, som er perfekt til både hverdag og fest. 

Du kan for eksempel kigge efter Gestuz, hvis du ønsker at finde en kjole, som kan bruges, uanset om det er en lørdag aften, hvor byen skal males rød, eller det er en onsdag på arbejdet. 

Gestuz formår nemlig både at lave, sorte, klassiske kjoler, men også farverige modeller, der er uundværlige i din basisgarderobe. Mangler du en ny kjole, du altid kan trække i uanset vind og vejr? Så kig efter Gestuz, når din garderobe skal udvides. 

En lækker striktrøje fra Modström er uundværlig året rundt 

En flot striktrøje eller en lang bluse, som kan bruges hele året rundt, er et sandt musthave, når det kommer til at købe basisvarer til garderoben. 

Ved du ikke, hvilke brands der foruden Gestuz er gode at kigge i retningen af, når du skal finde basisvarer som for eksempel bluser, kjole og lune striktrøjer og cardigans? Så kan vi afsløre, at du bør kigge efter Modström. Her kan du finde alt det, du måtte have brug for i din garderobe ‒ til hele året rundt. 

Elsker du basisvarer? Så husk de klassiske, sorte jeans 

Der er mange basisvarer, der er uundværlige. En af de stykker tøj, der er allermest uundværlige, er de klassiske, sorte jeans. De er perfekte til både hverdag og fest, for de kan styles både op og ned så nemt som ingenting. 

Sorte jeans produceres af et hav af forskellige brands. Men det kan godt betale sig at gå efter god kvalitet – det betyder jeans, du har i flere år, og det kan faktisk sagtens gøres uden at vælte budgettet. Se eksempelvis jeans fra Gestuz eller Modström. Du vil hurtigt opdage, at du faktisk kommer langt uden at skulle dykke alt for dybt i lommen. 

Del artikel

Andre læser også