MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3 fordele ved at lytte til dine bøger

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Lydbogsuniverset vinder flere og flere hjerter. Det er en smart og effektiv løsning i en travl hverdag, som mange kender til. Måske synes du at en bog app lyder åndssvagt og lidt for high tech. Men hvis du elsker dine fysiske bøger og følelsen af, at bladre fra side til side, så er denne artikel måske noget for dig. For her kommer vi ind på måden at forstå et andet univers og hvordan man også kan få ny viden og underholdning på. Dog kan du også gennem Tales Premium få rabat på en hel masse fysiske bøger og kulturoplevelser. Du kan også lytte og læse helt ubegrænset i Tales appen, når du har læst denne artikel færdig.

Du kan nå mere

En stor fordel ved at høre sine bøger i stedet for at læse dem, er at du kan foretage dig en masse andre ting imens. Når man sidder og læser en bog, er det svært at vaske op, gå en tur eller køre bil samtidig. Men når du bare kan tage dine hørebøffer eller earphones i eller skrue op for en højttaler hjemme i stuen, og så bare lytte samtidig med, at du ordner alle de andre ting du skal, så får du lige pludselig mere ud af din tid. Hvis du gerne vil læse videre i din bog, men du samtidig har en masse ærinder, så kan du slå to fluer med et smæk, og gøre begge dele på én gang. 

Du bliver underholdt uden anstrengelse 

En anden fordel ved lydbogen, er den minimale anstrengelse. Det kan for mange virkelig tage meget, når man skal tage sig sammen til at sætte sig ned med en bog, og fokusere hundrede procent på det. Det er selvfølgelig også en god ting at øve sig på, men hvis du ikke har overskuddet eller koncentrationen til at sidde og læse i en bog, så kan lydbogen være din redning. Du behøver ikke engang holde øjnene åbne. Hvis du ikke er den stærkeste læser, giver lydbogen dig også mulighed for at være med. Du skal ikke anstrenge dig mere end at vælge en bog og trykke play, så kører historien bare i dine øre.

Stemningsfyldt oplevelse

Sidst men ikke mindst, kan lydbogen også være med til at gøre din oplevelse med bogen mere stemningsfuld. Oplevelsen af at sætte lyd på i ørene og komme ind i en anden verden er en fantastisk følelse. Når der er en anden stemme, som læser en bog op for dig, så kan du få en helt anden oplevelse af historien.

Del artikel

Andre læser også