3 gaveideer til københavneren der har alt

Skrevet af: Martin Jørgensen

Er du på udkig efter en gave til manden, der har alt, og er du helt tom for gaveideer som f.eks., hvis du skal finde en gave til svendegilde, så læs med her, når vi præsenterer 3 ideer til gaver, I kan opleve sammen i København.

Julegaver, fødselsdagsgaver, Svendegaver, jubilæumsgaver og værtsgaver. Der findes mange tidspunkter på året, hvor man skal forære sine kære gaver, og ofte kan det være noget af en opgave, hvis gaven er til en mand, der har alt. Derfor foreslår vi, at du giver en oplevelse i gave! At opleve noget særligt sammen med en person, man holder af, kan være helt unikt og uforglemmeligt, og finder du den helt rigtige oplevelse til jer to, er det med garanti noget, han sent vil glemme.

Kaffekursus

Er han en rigtig kaffeelsker, er den helt rigtige oplevelsesgave at invitere ham på kaffekursus. Det er med garanti meget lærerigt for både ham og dig, og kaffe vil aldrig ’bare’ være kaffe igen. Der findes et hav af kaffekurser rundt omkring i byen, blandt andet hos Coffee Collective og Kontra Kaffe, og på disse kurser kan I eksempelvis lære forskellige bryggemetoder, at smage rigtigt på kaffe gennem cupping, den rette formalingsgrad til din kaffe, latte art og forskellige opskrifter I kan give jer i kast med derhjemme.

Kokkeskole hos Timm Vladimir

Den kendte TV-vært Timm Vladimir har sin egen kokkeskole i Valby, og de tilbyder et bredt udvalg af madkurser, som alle har deres eget mad-tema. I kan lære at lave alt fra mexicansk streeetfood, store bøffer med hjemmelavet bearnaise, arabiske klassikere og italienske specialiteter. Et kursus hos Vladimir er en oplagt gaveide til den madglade mand.

Flødebollemager hos Social Foodies

Social Foodies er et bæredygtigt kvalitetskoncept, som hjælper socialt udsatte gennem forskellige projekter. De ligger rundt omkring i København, og deres flødeboller er kåret til Københavns bedste af både Yelp og Copenhagen Food. Social Foodies tilbyder forskellige flødebolle-kurser, og har din mand en sød tand, er dette den helt rette oplevelse for ham.