Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3 gode grunde til at tage et spaophold

Af Redaktionen

Under Corona er det i den grad blevet mere vanskeligt at komme ud at rejse, og mange mennesker har derfor måttet lede lokalt efter deres næste rejsefiks. Et spaophold simulerer følelsen af at være på et lækkert hotel i udlandet, hvor man får lov at gå fuldstændig ned i gear og pleje sit legeme, som var man en konge eller dronning. Her er 3 gode grunde til at tage et spaophold.

Annoncørbetalt indhold leveret af Savasana.dk

Det er sundt for krop og sjæl

Rejsekris’ artikel om spa ophold i København giver en oversigt over 8 af de bedste spahoteller for dig, der bor i Københavnsområdet. Et spaophold har et hav af givende egenskaber for både din krop og dit mentale velvære. En af de største fordele ved at tage et spaophold er dets enormt afstressende effekt.

Når du sænker dig ned i de forskellige kurbade, får opløst myoser under skøn massage, nipper til frisk frugt og kolde drinks eller hviler dig i en majestætisk seng, så er det umuligt ikke at gå fuldstændig ned i gear og lægge hverdagens trængsler helt på hylden.

Udtalt kvalitetstid med kæresten eller familien

Et spaophold er en perfekt mulighed for at få noget tiltrængt kvalitetstid med sin udkårne eller sin familie. Det er umuligt ikke at komme i sit bedste humør af den luksus, et spaophold tilbyder.

Man vil opleve, at man har et konstant smil på læben og let til grin, når man sidder med en drink i boblebadet, lægger sig på massagebriksen eller spiser et delikat måltid. Et spaophold fremkalder dybe snakke mellem dig og dine nære og egner sig perfekt både som familieudflugt og som et romantisk getaway for dig og din kæreste.

Det giver dig fornyet energi og overskud

Når du forlader et spahotel, vil du føle dig som en ny person. Når man får lov at afstresse så markant, som man gør under et spaophold, er det, som om kroppens batterier bliver fuldstændig genopladet. Du vil komme tilbage til hverdagen frisk som en havørn og med en krop, der føles som en velolieret maskine. Du vil føle dig ekstra produktiv på jobbet, i hjemmet og med de kreative hobbyer, du dyrker i din fritid.

Et spaophold er også en perfekt anledning til at (gen)etablere en sund livsstil. Mangler du inspiration, så tilbyder Savasana.dk en håndfuld artikler spækket med gode råd om, hvordan du kultiverer en sund, holistisk livsstil, så du kan bevare overskuddet fra dit spaophold.

Del artikel

Andre læser også