ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode måder at lære at bruge Excel på – kom i gang idag!

Af Annoncør

Excel er et af de mest anvendte regnearksprogrammer og er især uundværlig for virksomheder. Med Excel kan du lave avancerede beregninger, tabeller, grafer og meget andet. Det er dog ikke alle, der har styr på alle funktionerne i Excel, og det kan være en udfordring at sætte sig ind i programmet. Lær Excel her og læs 3 gode råd til, hvordan du kan lære at bruge Excel.

3 gode råd til en Excel-nybegynder

1) Start med de grundlæggende funktioner
Først og fremmest bør du sætte dig godt ind i de grundlæggende funktioner i Excel. Det vil sige at lære hvordan man laver simple regnestykker, tabeller og former. Når du har styr på de grundlæggende funktioner, kan du begynde at dykke ned i de mere avancerede ting.

2) Se video-tutorials eller online-guides
Der findes rigtig mange forskellige tutorials på nettet, som kan hjælpe dig med at lære Excel bedre at kende. Du kan for eksempel se video-tutorials på YouTube eller finde online-guides på Google. Du bør dog være opmærksom på, at der findes mange forskellige versioner af Excel (f.eks. 2010, 2013 osv.), Så husk altid at specificere hvilken version af Excel du bruger, når du leder efter tutorials eller guides online.

3) Find et godt kursus
Er det svært for dig at lære Excel alene, så overvej at tilmelde dig et Excel kursus. På et Excel kursus for begyndere vil en kompetent underviser forberede dig på at bruge programmet privat og professionelt.

Online ressourcer eller tutorials til at lære Excel

Der er mange inden for at tage et online Excel kursus for begyndere eller se videoer og tutorials. Du kan også tjekke Microsoft Office-hjemmesiden, hvor der er en række guides. Vil du være sikker på at blive fulgt igennem de basale færdigheder i programmet, kan prøve et Excel kursus for begyndere.

Hvilke funktioner findes der i Excel, og hvordan kan de bruges til at løse forskellige opgaver?

Her er nogle af de mest almindelige funktioner, og hvordan de kan bruges:

Celler: Cellerne i Excel er de enkelte felter, der udgør arket.

Rækker og kolonner: Rækker og kolonner er de horisontale og vertikale linjer, der inddeler arket i mindre sektioner.

Formler: For at indsætte en formel skal du først navigere til den celle, hvor resultatet af beregningen skal vises. Derefter skal du indtaste et lighedstegn. Derefter indsætter du dine tal eller data. Når du har indtastet det hele, trykker du Enter-knappen for at få resultatet.

Det kan være svært at lære alle de forskellige funktioner i Excel, men den største udfordring er måske bare at komme i gang. Med lidt øvelse og tålmodighed vil du blive en Excel-mester på ingen tid!

Del artikel