Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3 gode ting du kan smide på ønskesedlen

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: GoldenTime

Det er altid skønt at få gaver, om det er så er til fødselsdag, jul eller af andre årsager. Det kan dog til tider være svært at stille med en god og lang ønskeseddel når forespørgslerne begynder at komme. For jo, der er da sikkert en masse fede ting du mangler, men det er sjovt nok bare altid svært at komme på hvad det er, når man lige står og skal bruge det – og din familie er sikkert efterhånden trætte af, altid at give strømper og underbukser, fordi det er det eneste svar du kan mønstre. Prøv at lave en liste i løbet af året. Så snart du kommer i tanke om noget du har brug for eller synes er fedt, så skriv det ned, så du har listen klar når den skal bruges. Du kan læse med her, og få tre gode idéer til ting du kan ønske dig. 

Ur

Et lækkert ur kan bare noget helt særligt. Det fede ved ure er, at de jo både er super praktiske, og samtidig kan være en fed accessorie, som pifter dit outfit lidt op. Der findes helt sikkert et ur, som passer lige til dig og din smag. Der er smartwatches fra eksempelvis Apple eller Garmin, som praktisk talt kan alt hvad din telefon kan. Er du mere til det klassiske look, er der også mange at vælge mellem. Du kan eksempelvis tjekke Goldentime ud, og se om der er noget der falder i din smag. 

God alkohol 

Det er altid lækkert med en god flaske rødvin eller et glas af en god whiskey eller rom. Pris og kvalitet går altså bare hånd i hånd når det kommer til alkohol, så hvis du vil have lidt ekstra lækkert til barskabet derhjemme, kan du jo eventuelt ønske dig det. Om du er til vin, whiskey, gin, portvin, rom eller noget helt andet, så er det bare med at skrive det på ønskesedlen. Så er du måske heldig at få lidt lækkert til ganen næste gang der kommer gaver på bordet. 

Spil 

Med spil menes der altså ikke brætspil, medmindre du selvfølgelig også er fan af dem, nej nærmere de gode gamle spil til konsoller. Er du så heldig at have fået fingrene i den nye PlayStation 5, så var det da oplagt at ønske dig et spil eller to til den. Eller til hvilken som helst anden konsol du ejer. Du kan selvfølgelig også smide selve konsollen på listen, men det er måske godt at have et alternativ til dem der ikke er villige til at smide flere tusinde kroner efter gaver til dig. 

 

Del artikel

Andre læser også