3 gode tips til at kunne invitere til fremtidige havefester

Skrevet af: Martin Jørgensen

Der afholdes mange havefester rundt om i det danske land om sommeren. Danskerne er vilde med at være udenfor og har ofte en tendens til at være udenfor, så længe som overhoved muligt. Undersøgelser viser at danskerne er et af de folkefærd som sidder mest udenfor på cafeer om vinteren, i vinterjakke, hue, halstørklæde og vanter med deres kaffe.

Rigtig mange ønsker at afholde havefester, da de elsker at samle folk og skabe nogle gode minder sammen med venner og familie. Mange har pladsen, men mangler at udfylde den bedst muligt. I denne artikel får man 3 gode tips til at kunne invitere på fremtidige havefester.

1 Har man plads til terrasse? Så byg en

Danskerne har tendens til at være så meget udenfor som overhoved muligt, når den danske sommer er i gang. Der er noget helt specielt ved at sidde udenfor med aftensmaden, som danskerne ofte har grillet og skabe mange minder sammen med familie og venner i de hyggeligt omgivelse man har fået skabt på udearealet.

Har man ikke en terrasse, men plads til en derhjemme ville det gøre en kæmpe forskel for hyggen og haven. Med en terrasse kan man skabe mange funktioner, men én ting er helt sikkert ved en terrasse, det kan samle folk, give god stemning og skabe nogle hyggelige sommeraftner. Man kan godt få indtrykket af at en terrasse ikke passer til deres hjem og ikke vil give god mening udseendemæssigt, men det handler om at kunne tilpasse den på den rigtig måde, så udearealet bliver dynamisk og sammenhængende.

Der findes mange forskellige udbyder, der producerer terrasser og muligheden for at få tilpasset den til dit hjem, er kæmpe stor. Kun-terrasser.dk har Danmarks flotteste udvalg af terrasser. De har igennem mange års erfaring, hjulpet rigtig mange danskere med ny terrasse, hvilket man også kan læse sig frem til i deres anmeldelser.

Der er flere ting man skal tage hensyn til ved en ny terrasse, så det er derfor en god ide at kontakte dem og få et uforpligtende tilbud. Kun-terrasser går op i den gode kvalitet og loyalitet. De har mange års erfaring og står klar til at hjælpe jer, med at få jeres drømme terrasse.

2 Med et stort funktionelt udeareal, skal man have udstyr til skavanker og forbedringer

Hyggelige sommeraftner eller sommerens havefester kan hurtigt gå galt, hvis ting går i stykker. Det er derfor vigtigt at være forberedt på det værste. Det er altid en god ide at have udstyret i orden, hvis der skal ske nogle reparationer på terrassen, havemøblerne eller på andet udstyr som man bruger.

Hos Dorchdanola kan du købe et bredt udvalg af værktøj, blandt andet fra brandet Makita. Har man noget gammelt værktøj som er gået i stykker og man gerne vil have lavet, kan man få det repareret hos Dorch og Danola.

Du kan læse og se meget mere på Dorchdanola.dk og forbered dig endnu bedre på din havefest og sommerens hyggeligt udendørs aftner.

3 Vær altid klar på en fest, så hav lydudstyret i orden

Der er altid lidt pres på når man skal holde en havefest. Man ønsker altid er der kommer god stemning og ens venner og familie hygger sig. Er det årets store havefest man har taget ansvaret for at holde, vil man gerne leve op til folks forventninger til en fed fest.

Vil man gerne ligge op til musik og dans senere på aften skal lydkvaliteten også være i orden. Er lydkvaliteten ikke god nok, kan det få folk til at blive siddende og ikke få vist sine flotte dansemoves.

Det er derfor vigtigt at kvaliteten er i orden. For at få den rette kvalitet, burde man overveje en lille investering, som man vil kunne bruge til fremtidens fester. Hos DjHuset kan du købe afspillere til en DJ-pult. Der findes mange forskellige prisklasser og mærker og selvom du er nybegynder, så er der helt sikkert et produkt, der passer til dine fremtidige havefester eller lignende.

En Dj Pult skaber noget stemning og interesse for at høre musik. Denne lille investering, vil helt sikkert skabe noget stemning, socialt samvær og noget venner og familie kan snakke om, efter fest, samt se frem til, til de efterfølgende fester.

Genialt tip til sommerdage: Deler opskriften på hjemmelavet Aperol Spritz-is

Skrevet af: Michael Qureshi

Vores lokale isbutikker her i København er mere end gode til at være opfindsomme på deres varianter.

Vi har eksempelvis lige skrevet om Ismageriet, der laver alt fra hindbærsnitte-is til Ferrero Roche-is.

Men hvis du gerne selv vil lave en lidt anderledes is, så kan du lave din helt egen Aperol Spritz-is.

Vi får rigtig mange pressemeddelelser tilsendt her på MigOgKbh-redaktionen, og mange bliver aldrig bragt hos os.

Men når vi øjner en pressemeddelelse, der indeholder opskriften på Aperol Spritz-is, så får den altså kærlig opmærksomhed.

Så derfor tænkte vi, at det var på sin plads at dele, hvad der godt kunne blive sommerens is til de sene lune aftener, som vi eksempelvis har haft de seneste par dage.

Opskriften bringer vi herunder;

¼ Aperol
¼ Prosecco
¼ danskvand
¼ appelsinjuice
1 appelsin
1 isform
Ispinde (af træ)

Sådan gør du

 

  • Tilføj lige dele Aperol, Prosecco, vand og appelsinjuice i en skål.
  • Rør forsigtigt det hele sammen.
  • Skær appelsinen i skiver, og læg en skive i hver form.
  • Hæld derefter Aperol-blandingen i formene.
  • Sæt låg på, og stik en ispind i hvert hul.
  • Sæt Aperol Spritz-isene i fryseren natten over eller min. 5-6 timer.

Forme og pinde kan du købe hos en isenkræmmer eller online ved at søge på isforme. Der kommer alverden former og størrelser frem

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova, af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende ide at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholprocent på kun 11%.

De seneste år har den vundet indpas på den europæiske scene, og med sin friske smag af appelsiner og urter og flotte orange farve, er den blevet en favorit til sommerens drinks og cocktails.

Nu kan du altså lave den selv som is – tippet er hermed givet videre.

Få bøgerne med dig overalt: Mofibo giver dig adgang til over 180.000 lydbøger

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Der var engang, hvor din eneste mulighed for at dykke ned i bøgernes fantastiske verden, var at sætte dig med en fysisk bog og læse den fra ende til anden.

I dag har teknologi heldigvis givet os langt flere muligheder for at nyde vores hobbyer samtidig med, at vi passer vores travle hverdag.

Nu kan du hænge vasketøj op, mens du oplever en Quidditch-kamp, lave aftensmad, mens du fælder en tåre over ulykkelig kærlighed (du kan altid skyde skylden på løgene) eller få pulsen op til træning, når du er på nippet til at opklare en mordsag.

Lydbøger er med andre ord den perfekte måde at kombinere det bedste fra alle verdener, og de er uden tvivl kommet for at blive.

Netop derfor er Mofibo, der har Danmarks største samling af lydbøger, også blevet ekstremt populær.

Adgang til mere end 180.000 lydbøger

Mofibo har gjort det nemt og enkelt for de læse-(og lytte-)lystne ved at samle mere end 180.000 e- og lydbøger på deres platform.

Gennem Mofibos app får du adgang til et bibliotek så stort, at det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal starte.

Her findes alt fra de største klassikere, bestsellers, krimier, romaner, børnebøger, biografier og podcasts – på flere forskellige sprog.

Mofibo har derudover fordelagtige aftaler med en lang række forlag, og derfor kan du altid finde de nyeste titler som de største klassikere på streamingtjenesten.

Tag Mofibo med dig overalt

Et abonnement hos Mofibo kan åbne en hel verden af muligheder for dig.

Uanset om du ligger og slænger dig på stranden, i en hængekøje i sommerhuset, sidder på din altan i storbyen eller står på toppen af Himmelbjerget, kan du have den næste gode historie med i lommen.

Gennem app’en kan du downloade bøger til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om at være i nærheden af wifi, et godt mobilnetværk eller bruge data i sydens sol

Med Mofibo er der kun dig og de fortællinger, du selv vælger at byde indenfor.

Det er en kæmpe fordel, at man har ubegrænset adgang til alle e- og lydbøger der findes på tjenesten.

På den måde kan du spare på de kræfter, der skal til for at slæbe kilovis af læsestof frem og tilbage til feriedestinationen – med Mofibo er det hele samlet og pakket for dig.

Del oplevelsen med andre

Er I flere i husstanden, der er vild med de gode historier, så tilbyder Mofibo ligeledes to forskellige familieabonnementer, hvor hhv. 2 og 3 personer kan være på appen samtidigt – med hver sin adgang og boghylde.

Sommerunderholdningen, der for manges vedkommende nok skal foregå inden for Danmarks grænser, er med andre ord sikret.

Drømmer du alligevel om, at det skal være lidt ekstra eksotisk, så kan du jo bare vælge at lytte til eksempelvis Harry Potter-serien på enten engelsk, svensk … eller arabisk.

Få 30 dages gratis abonnement med MigOgKbh

Hos MigOgKbh er vi (naturligt nok) vilde med folk, der godt kan lide at læse.

Mofibo tilbyder altid en 14 dages prøveperiode til nye kunder, hvor du helt kvit og frit kan udforske Mofibo-univserset.

Men nu kan vi i samarbejde med Mofibo tilbyde jer en fordelagtig rabatkode, der giver dig hele 30 dages gratis prøveperiode på tjenesten.

Der er ingen binding på Mofibo, så du kan opsige dit abonnement når som helst.

Hvis du ønsker at benytte tilbuddet, så brug rabatkoden MIGOGKBH2020

Prøveperioden på 30 dage gælder kun for nyoprettede kunder.

Du kan lynhurtigt oprette dig her på dette link

24 timers live event på toppen af Operaen: Nu er de første artister afsløret

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen

Søndag kunne vi berette om det kæmpe 24-timers live event, der kommer til at finde sted på toppen af Operaen.

De første seks navne er nu offentliggjort, og det lover rigtig godt.

Læs også Største solokoncert nogensinde: TopGunn annoncerer stort event i København

En bred vifte

At dømme ud fra de første seks artister, så kommer der til at blive lidt for enhver smag fredag d. 12. juni.

Du kan nemlig både opleve alt fra Shu-Bi-Dua til natklubkongerne TooManyLeftHands.

Derudover kigger Bro, Faustix, Navid samt Klumben & Raske Penge også forbi Operaens tag til et brag af en live koncert.

Læs også Netop meldt ud: Københavns Lufthavn danner ramme om store Drive-in koncerter

Hold øje og følg med når der løbende annonceres flere artister!

Hvad: Covidhagen – 24-timers livestream på taget af Operaen
Hvor: Operaen i København
Hvornår: 12. juni 2020
Hvordan: Læs mere lige her 

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram