MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3 hobbyer, du kan kaste dig over i København

Af Annoncør

Vi har for alvor bevæget os ind i de mørke og kolde måneder, hvor vi opholder os mere og mere inden døre. Det kan til tider være svært at finde ud af, hvad man egentlig skal bruge denne ekstra tid indenfor på. Her kan du med fordel udnytte tiden på at få styrket dine kreative sider ved at gå i krig med en ny hobby. Der findes nemlig masser af spændende hobbyer, som du kan kaste dig over. Vi har i denne artikel udvalgt tre hobbyer, som er lette at tilgå, fordi København netop har så mange gode muligheder i form af forskellige aftenkurser.

Mal på keramik

Denne hobby er blevet særlig populær i løbet af det sidste stykke tid. Det er sandsynligvis fordi, du bevæger dig dybt ind i et kreativt frirum, når du maler på keramik. Det er altså en god måde at koble af fra hverdagens stress og jag på. Lær at male på keramik på et værksted i København, hvis du ønsker at finde dine kreative sider frem og kaste dig ud i nogle sjove, spændende og kunstneriske projekter. Uanset om du er helt grøn på området, eller du allerede har prøvet det før, så vil du med garanti få noget ud af at male på keramik en aften om ugen her i de mørke vintermåneder. Keramikmaling giver dig mulighed for at fordybe dig, sætte den hektiske hverdag på pause og lægge din koncentration et helt andet sted, end du er vant til.

Lær at fotografere

Hvis du godt kan lide at tage billeder, når du eksempelvis er på ferie, kunne det måske være spændende for dig at udvikle denne interesse til en lidt mere professionel fritidshobby. Der findes nemlig mange forskellige video- og fotokurser rundt omkring i København, hvor du blandt andet kan lære at tage smukke billeder ved at få undervisning i opsætning af motiv, billedkomposition og redigering af billeder. Kurser, foredrag og aftenskoleundervisning i fotografering rangerer helt fra at være målrettet mod komplette amatører til fritidsfotografer til rutinerede og professionelle fotografer. Uanset hvor du befinder dig på spektret, så har du mulighed for at udvikle din hobby og blive bedre til at fotografere.

Lav dine egne smykker

Hvis du kan lide smykker og har sans for detaljer, så kunne det også være interessant for dig at tage et aftenkursus, hvor du lærer at lave dine egne smykker. Her lærer du de grundlæggende teknikker inden for smykkefremstilling, design og støbning. Du har både mulighed for at lave dine egne halskæder, armbånd, øreringe og brocher ud fra et design, som du selv har tegnet. Et smykkekursus er en fed måde at udfolde dine kreative evner på, hvor du endda også får en masse smukke smykker med hjem.

Del artikel

Andre læser også