MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye spillere på banen: 3 luksuriøse fastelavnsboller du ikke må snyde dig selv for

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Fastelavnsbolle-hypen vil ingen ende tage, og samtlige bagerier har i år lavet deres bud på fastelavnsbolle.

Vi har allerede lavet årets helt store guide til alle de bedste i København, men her på målstregen har endnu et par kandidater meldt sig på banen.

Med halvanden uge til fastelavn er der stadig rigtig god tid til at sætte tænderne i en fastelavnsbolle eller to, og vi anbefaler disse tre bagerier.


Foto PR

RUG på Villa Copenhagen

Det er nok de færreste som ved det, men luksushotellet Villa Copenhagen på Københavns gamle postcentral har deres eget bageri ved navn RUG Bakery.

De har fået tre forskellige fastelavnsboller på menuen, og de smager alle tre som englene synger!

Prøv en klassisk, en med pistacie og chokolade eller en med pære og hasselnød til 45 kr. stykket.

De er ikke så store – men virkelig gode allesammen.

Udvalget serveres for alle gæster og besøgende i Courtyard Bar fra kl. 9.30, og du kan både nyde dem her i deres imponerende omgivelser eller købe dem med to-go.

Hvor: Courtyard Bar (Villa Copenhagen), Tietgensgade 37, 1704 København V
Hvor meget: 45 kr. pr. stk.


Foto Juno the Bakery Instagram

Juno the Bakery

De fleste københavnere med respekt for en fastelavnsbolle har efterhånden fået smagt Junos semla.

Men de har også andre gode ting på menuen i februar.

Op til fastelavn skal du prøve deres cremebolle, der består af en luftig bolle gavmildt fyldt med lemon curd og vaniljecreme.

Det er lidt af en bombe men til den syrlige side, og vi skulle da være et skarn, hvis vi sagde, at vi ikke kunne spise en til.

Haps – afsted mod Østerbro! 

Hvor: Århusgade 48, 2100 København Ø
Hvor meget: 40 kr.


Foto PR

Benji

I maj 2021 slog tidligere Noma-kok, Rasmus Kristensen, dørene op for sit eget bageri på Nørrebro.

Her er niveauet benhøjt, og det er udelukkende de bedste råvarer, som bliver brugt.

Benji har indtil nu lavet en klassisk semla, men her på målstregen er der kommet endnu en fastelavnsbolle til.

Den er med blodappelsin, mælkechokolade og saltkaramel – og stryger direkte ind på listen over fastelavnsboller, som du bare må smage.

Hvor: Fælledvej 23, 2200 København N
Hvor meget: 50 kr.

Del artikel