Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 spændende kurser i København

Af Martin Jørgensen

Det er altid en god idé hele tiden tilegne sig nye kompetencer. Det kan være kompetencer, der er relevante for dit arbejde eller helt andre kompetencer. En måde at opnå disse kompetencer på er ved at deltage i forskellige kurser. Der findes mange forskellige kurser i København, og der er helt sikkert noget til enhver smag. Det er bare med at finde ud af, inden for hvilket område, man kunne tænke sig at gå i dybden. Læs med her, og få 3 ideer til spændende kurser i København.

Bliv stresscoach

Mange mennesker lever i en travl hverdag, hvor tiden er en knap ressource, når man både skal have arbejdsliv, familieliv og fritid til at gå op i en højere enhed. Desuden ønsker man at være den bedste udgave af sig selv, hvorfor man ofte stiller meget høje krav til sig selv. For nogle kan disse krav blive så høje, at det går ud over personens velbefindende. Hvis du sidder med et brændende ønske om at hjælpe mennesker, som er havnet i denne situation eller forebygge, at mennesker havner i denne, så kan du tilegne dig kompetencer inden for stresshåndtering via et kursus i stresscoaching. På dette kursus vil du opnå viden om at hjælpe stressede mennesker bedst muligt og få en række praktiske værktøjer hertil. Ved stresscoaching vil du blive klogere på en masse aspekter, herunder bl.a. afstresning samt, hvordan et liv i balance og en sund og velfungerende hverdag opnås. Kurset vil med garanti være både spændende, lærerigt og anvendeligt.

Bliv yogainstruktør

Yoga er et fænomen, der er kommet for at blive, og det kan dyrkes af alle mennesker, uanset alder, køn og smidighed. Mange dyrker yoga for at slappe af og finde ind i sig selv i en ellers, for mange, meget travl hverdag. Når man dyrker yoga, er der fokus på åndedrætsteknik og kropsstillinger med det formål at opnå harmoni mellem krop og sind. Yoga er sundt for mange ting, og er bl.a. behjælpelig med at lindre stress, træning af din koncentration og øgning af din fleksibilitet. Der er altså ikke noget at sige til, at yoga er blevet så populært, som det nu engang er. Har du lyst til at blive yogainstruktør, findes der mange muligheder for yogakurser i København, som du kan tilmelde dig. Det er således bare med at komme i gang.

Bliv klogere på klimaet

Hvis du, som mange andre, har interesse for klimaet, kan du deltage i et kursus i remote sensing i teori og praksis. På dette kursus vil du blive i stand til at indhente og håndtere den nyeste udvikling inden for frit tilgængelig jordobservationsdata til at udføre anvendelsesorienterede analyser. Kurset giver et indblik i grundlæggende begreber og principper i remote sensing til brug for satellitbaseret kortlægning af naturressourcer. Der opbygges generel viden om brugen af remote sensing data bl.a. med henblik på arealanvendelse, vegetation og vand. Lyder dette som noget for dig, er det bare med at tilmelde dig dette kursus.