MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3 ting du kan gøre for at tage vare på dit mentale helbred

Af Annoncør

Det er vigtigt at passe ordentligt på det mentale helbred. Har du nogle gode rutiner i hverdagen, som sikrer dig at du tager vare på dette? Ellers kan du læse med her. I denne artikel får du nogle gode ideer til hvad du eventuelt kunne gøre for at forbedre dit mentale helbred.

Dyrk yoga

Det kan være utroligt gavnligt at gå i gang med at dyrke lidt yoga. Og det behøver ikke at være særlig intens. Mange mennesker ser efterhånden yoga som en måde hvormed de skal træne. Det er rigtig nok, at yoga sagtens kan være en måde hvormed du kan få styrket dine muskler og træne din krop.

Men i bund og grund er yoga blot en god måde at komme i nærkontakt med din krop. Det handler meget om at lægge mærke til ens vejrtrækning og generelle sindstilstand, når man dyrker yoga. Og derfor kan det være rigtig godt for dit mentale helbred at gøre lidt oftere.

Hvis du gerne vil i gang med at dyrke yoga, så skal du naturligvis også have specifikke redskaber. Noget yoga tøj kan for eksempel være en rigtig god ide at anskaffe sig, fordi det ofte er lidt løst. Dermed kan det være lidt rarere at have på, imens man dyrker yoga.

Er meditation noget for dig?

Meditation kan også være en god måde hvormed, du kan tage lidt bedre vare på dit mentale helbred. Desværre er der alt for mange der er blevet demotiveret af at meditere, fordi de har prøvet det og ikke været ’god nok’ til det lige med det samme. Dette misforstår egentlig pointen med meditationen.

Meditation er ikke noget, som du kan være god til. Det handler simpelthen blot om, at du sætter dig ned og prøver at fokusere på en ting. Det kan for eksempel være din næse, din vejrtrækning eller noget helt andet. Du kan også prøve at meditere med meditationsmusik eller endda ved at gentage specifikke sætninger.

Nyd din morgenkaffe

Er meget simpel måde hvormed du kan dyrke dit mentale helbred er ved at nyde din morgenkaffe. Alt for mange af os har det med at styrte afsted om morgenen og det kan stresse kroppen utrolig meget, hvis vi kommer for hurtig i gang med dagen.

Prøv i stedet for at eksperimentere lidt med at kunne sidde ned og nyde din morgenkaffe.

Del artikel

Andre læser også