3 tips til den perfekte havefest

Skrevet af: Martin Jørgensen

Det er blevet forår, og sommeren står for døren. Når vejret bliver varmere, rykker flere og flere af os ud i haverne, og både foråret og sommeren er fyldt med havefester. Om det er en konfirmation, rund fødselsdag eller blot for hyggens skyld ønsker du med garanti at holde årets havefest, der imponerer din familie og venner. Derfor kommer vi her med 3 tips til, hvordan du holder den perfekte havefest!

Få styr på det praktiske først

For at kunne holde den perfekte havefest, er det vigtigt, at du får styr på alle de praktiske ting først. Find ud af, hvordan du skaffer borde og stole, og kontakt teltudlejning i god tid, så du er sikker på, at du får et telt, der er stort nok til alle dine gæster. Klik her, og få styr på festteltet med det samme.

Pynt op

Det er vigtigt, at du skaber den helt rette festlige stemning til din havefest. Skal det være en stille og rolig konfirmation med enkel og stilfuld pynt, eller skal det være en vild dansefest, der varer til langt ud på natten? Pynten afspejler, hvilken type af fest folk er inviteret til, og med den rette pynt giver du dine gæster et praj om, hvad de kan forvente af dagen. Når du nu holder festen udenfor, er det desuden en god idé at bruge naturen til at pynte op med, så temaet bliver gennemført. Pluk blomster og grene fra haven, og saml flotte sten, der kan give et yndefuldt og naturligt udtryk til din bordpynt.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Noget af det vigtigste til en rigtig god fest er, at der er god mad og drikkelse – og ikke mindst rigeligt af det! Byd dine gæster velkommen med en læskende sommerdrik, og sørg i løbet af dagen hele tiden for, at der både er nok at drikke og spise til alle dine gæster.