ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til dig som skal vise én rundt i København

Af Annoncør

Det kan godt være, at du allerede har boet i hovedstaden i rigtigt lang tid, og måske ikke tænker så meget over at tage ud at se alle seværdighederne, som du engang gjorde. Når man har været bosat et sted i længere tid, så er det ganske normalt, at man i starten helst skal opleve det hele, og så senere måske ikke går så meget op i det mere. Men, hvad nu hvis du fik besøg af en, som gerne vil opleve alt, hvad byen har at tilbyde? Det kunne være du fik besøg fra udlandet, eller fra en anden del i Danmark. Og så er du jo nødt til at tage ’guide-skiltet’ på og vise byen frem til vedkommende. Læs med her.

 

1. Rundtur i København

Hvis vedkommende, som skal besøge dig, kommer fra et andet land, så kan det være en utrolig og uforglemmelig oplevelse at besøge København. Vedkommende har måske aldrig været i Danmark før, og derfor er det måske endnu mere overvældende, end hvis vedkommende er dansker. Men det gør det måske bare sjovere for dig når du skal være turguide. For når man lige pludselig skal vise en anden person seværdigheder og steder, som man selv har oplevet flere gange, så ser man dem måske på en ny måde. Det kan være, at personen, du skal vise rundt, bliver utroligt begejstret, hvilket naturligvis smitter af. Man kan vel sige, at man oplever ting man kender, men på en ny måde. Husk på, at hele denne oplevelse, kan være en kæmpe en af slagsen for den besøgende.

 

2. Overnatning i en rigtig Københavner-lejlighed

Hvis vedkommende skal bo ved dig i nogle dage, så er det skam også en oplevelse. Der er jo en autentisk følelse over det for den besøgende ved at være gæst i en andens hjem i et fremmed land. Du kan jo overveje om du skal lave lækker og nem aftensmad igennem måltidskasser, så I får en hyggelig aften derhjemme ved dig. Du kan tjekke https://godappetit.dk/, for at finde den helt rette.

 

3. Must-sees for personen som skal opleve København for første gang

Det er selvfølgelig ikke lige meget, hvilken type person din gæst er. Hvis du allerede ved, at vedkommende ikke er til museer og udstillinger, så er det nok ikke lige den type oplevelser, I skal begive jer ud i. Hvis den besøgende er lidt til den hippe og alternative stil, så kan du jo med fordel vise vedkommende rundt i nogle af de områder af København, som har denne. En tur med kanalrundfarten er næsten et must på turen. Derudover, kan I jo tage til Reffen for at smage på det lækre verdenskøkken på streetfood markedet. Skal I ud at have det sjovt om aftenen, kan I jo besøge nogle af de hyggelige barer på eksempelvis Gothersgade og slutte aftenen af på et af de mange diskoteker. København har en masse at byde på i forhold til natteliv, så mon ikke du kan finde noget, som passer til din gæst som er på besøg.

Del artikel