ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til hvordan du forkæler din hud

Af Annoncør

Dit ansigt og din hud har brug for kærlighed og forkælelse. Dit ansigt bliver udsat for så meget forskelligt i løbet af en dag, heriblandt forskellige temperaturer, miljøer, bakterier m.m. Derfor er det også en rigtig god idé, hvis du prioriterer pleje af dit ansigt og din hud. 

Men hvordan forkæler du egentlig din hud? 

Brug enkelte og effektive produkter til din hud 

Når det handler om at pleje din hud, så er det ikke nødvendigt at bruge en lang række forskellige produkter. Det er nemlig slet ikke sikkert, at det er det, din hud har brug for. 

Hvis du har hudproblemer, så er der måske særlige produkter, som du er nødt til at bruge. Men ellers er det som regel bedre med en helt enkel hudplejerutine. På den måde stresser du ikke din hud med alverdens forskellige indtryk.  

Tag til en ansigtsbehandling i ny og næ 

Det er vigtigt med nogle gode og effektive rutiner og vaner til daglig, men derfor er det alligevel rart med et ekstra boost en gang imellem. Det er derfor, at en ansigtsbehandling i ny og næ er en god idé. 

Der er forskellige former for ansigtsbehandlinger, så det handler om at vælge en, der passer til din hud. Det har din behandler dog helt sikkert styr på. Hvis du ikke døjer med nogle specielle hudproblemer, så er det altid rart med en ansigtsbehandling, der giver din hud et fugtboost. 

En ansigtsbehandling finder du bl.a. på Østerbro i København. 

Boost din hud indefra

At drikke vand er rigtig godt for mange ting i både din krop og hud. Du booster din hud indefra, hvis du husker at drikke rigeligt med vand hver dag. Fugt kommer nemlig både indefra og udefra. 

Hvis du har svært ved at huske at drikke vand, så er det f.eks. en god idé at sætte nogle alarmer.

Del artikel