ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tøjbutikker med bæredygtigt tøj til kvinder i København

Af Annoncør

Når man går gennem Københavns gader, er der et utal af forskellige tøjbutikker. Nogle har et tema eller en specifik målgruppe, mens mange sælger et bredt udvalg af tøj. Det er dog desværre de færreste der i dag går all in på bæredygtighed. Der findes dog alligevel et væld af skjulte skatte til kvinder derude, der sælger alt lige fra trøjer og jeans af klimavenlige materialer til varme vinterjakker med bæredygtigt fyld og helt specielle kapper af aflagte indiske sarier. Herunder kan du se vores yndlingsbutikker i København, der sælger bæredygtigt og økologisk tøj til kvinder.

Best Behavior

Best Behavior er en helt særlig butik i hjertet af Nørrebro, der sælger et bredt udvalg af alverdens kvindetøj. Stemningen i butikken er afslappet, og så snart du træder ind af døren, vil du blive mødt af det venlige personale og en bred vifte af farverige stoffer, krystaller og alverdens bæredygtige produkter. Best Behavior er nok bedst kendt for deres unikke designs og kapper, cardigans og bukser lavet ud af aflagte silkesarier fra indiske kvinder. Meget af tøjet laves af kvinder i Indien, hvor kvinderne bag Best Behavior har et tæt og venskabeligt forhold med mange af syerskerne. Hos Best Behavior kan du forvente et farvestrålende univers af tøj i fantastisk kvalitet og skønne materialer som genbrugt silke, økologisk bomuld og bæredygtigt viskose.

Adresse:

Best Behavior Shop, Blågårdsgade 18, 2200 København N.

Wilgart

I en helt anden boldgade finder du Wilgart, der er Danmarks sidste kasketmager. Wilgart designer og producerer håndlavede kasketter, huer og hatte til både mænd og kvinder af de bedste materialer. Fantastisk uld og økologisk bomuld ligger på toppen af deres prioriteringsliste, og du kan altid være sikker på, at få et produkt i god kvalitet. Hattene laves enten i deres eget værksted på Nørrebro eller i Tyskland, hvor den exceptionelle kasketmager Herr Bullmann står for produktionen. Hos Wilgart kan du både købe “off the rack”-hatte, klar til at tage med hjem med det samme, eller du kan bestille en hvilken som helst style, du måtte have lyst til. Kun fantasien sætter grænser hos Wilgart.

Adresse:

Wilgart, Jægersborggade 10, 2200 København N.

Kristine Dalgaard

Hvis du sætter pris på den danske natur, og ønsker at repræsentere denne hvorend du går hen, er tøjet fra Kristine Dalgaard lige dig. Her finder du fantastiske kimonoer, tørklæder, hårbånd og andet lavet i England og Europa, hver især med et helt unikt motiv. Billederne på produkterne er alle taget af Kristine Dalgaard, der også selv designer alle sine produkter. Kristine er især glad for at lave produkter i blød silke, bæredygtigt uld og økologisk bomuld. Hvis du vil se flere af hendes mange fantastiske designs, kan du besøge hendes showroom på Frederiksberg.

Adresse:

Peak A Boo Shop & Studio By Kristine Dalgaard, Vodroffsvej 2B, 1900 Frederiksberg C.

Føler du dig inspireret, kan du finde endnu mere bæredygtigt tøj på nettet.

Del artikel