Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

30.000 har stemt: Danmarks bedste takeaway-restaurant ligger i København

Af Kaspar Mørk Arianto
Foto: Carles Rabada
Foto: Carles Rabada

I går løb Danish Take Away Awards af stablen, og hovedprisen gik til bøf-i-bolle-også-om-natten-konceptet, Burger Palace på Vesterbrogade her i København.

Men flere af byens andre populære to go-favoritter løb også med eftertragtede hædersbevisninger.

Se her, hvem i hovedstaden der nu kan kalde sig for vaskeægte takeaway-sejrsherrer anno 2018.

Just Eat står bag, men alle kan være med
Det er madleveringsportalen Just Eat, der arrangerer Danish Take Away Awards.

”Slå lige kold salatmayonnaise i blodet,” tænker du måske.”Er det så ikke bare ren reklamegøjl for Just Eats restauranter forklædt som et award show?”

Faktisk ikke. Selvom det er Just Eat, der er initiativtager bag Danish Take Away Awards, er konkurrencen ikke kun forbeholdt restauranter, der er tilknyttet Just Eat, understreger takeaway-giganten i en pressemeddelelse.

En fordobling af antal stemmer
Opbakningen til afstemningen, der løb frem til den 25. november, har været stor, og hos Danish Take Away Awards er man glade for, at danskerne har taget sig tid til at sige tak for mad til deres personlige takeaway-helte.

I år er der blevet indgivet mere end 30.000 stemmer ved Danish Take Away Awards, hvilket er en fordobling af stemmetallet i forhold til sidste år.

Kbh-priser til veganer-hot spot, salatpusher og pizza-mogul
Foruden Burger Palace, som både sejrede i kategorierne ”Danmarks Bedste” og ”Bedste i Region Hovedstaden”, var der også flotte priser til andre Københavner-darlings:

  • Hæderen som ”Årets takeaway trend” gik til California Kitchen, der disker op med sundhedsstruttende og farverige bowls inspireret af det gode liv på den amerikanske vestkyst. California Kitchen har filialer på Nørrebrogade og Vesterbrogade.

 

  • ”Årets bæredygtige restaurant” gik til veganerfavoritten Souls, som er kendt for at lave velsmagende og lokalt producerede grønne alternativer til kødkosten i deres restauranter på Østerbro og tæt ved Nørreport Station.

 

  • Gorm’s Pizza snuppede titlen som ”Årets kæderestaurant”. Selvom den gæve bornholmer har sat sprøde skorper og skarpt fyld på menuen landet over, startede det hele jo som bekendt i københavnske Magstræde i tidernes morgen.

 

  • Prisen som ”Årets SoMe Restaurant” gik til Grillen Burgerbar, som også trådte sine barnesko på Nørrebrogade, før de ekspanderede til andre dele af København og det ganske land. Med over 50.000 følgere på Facebook og 15.000 på Instagram, kan titlen ikke overraske.

 

  • Derudover kan vi vist også godt tillade os at nævne kødknoglepusheren Bone’s, der, trods sine oprindelige Herning-rødder, har to filialer i København i  henholdsvis Valby og på Amager. Deres BBQ-marinerede, amerikanske comfort food snuppede hæderen som ”Årets Familiefavorit”.

 

Hvis du er nysgerrig på, hvem der vandt priser i resten af kongeriget, kan du besøge Danish Take Away Awards’ hjemmeside ved at klikke her.

Del artikel

Andre læser også