MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

4 gode råd til dig med en langsom PC

Af Annoncør

Der går ikke længe før en langsom computer bliver en frustration i hverdagen. Alligevel ender vi ofte med at gå længere tid end nødvendigt med vores frustrationer over vores langsomme computer. For den er også gammel, jeg købte heller ikke den bedste computer i sin tid og jeg har også været hård ved den. Vi kan selv finde mange undskyldninger for, at computeren er blevet langsom.

Der er dog ikke altid, at en langsom computer er noget, der ikke kan fikse. Der findes en række ting, som du selv kan gøre for at fikse din langsomme PC, så du igen kan klare hverdagens opgaver. Vi giver dig her 4 gode råd til, hvordan du kan fikse en langsom computer.

1. Ryd op i din harddisk

Den hyppigste årsag til, at din computer er langsom, skyldes simpelthen en fyldt harddisk. Rod i harddisken er ikke på samme måde synligt, som rod i hjemmet, men bortset fra det, er det egentlig det samme. Du har sikkert gemt en masse billeder, dokumenter, spil og programmer, som du ikke har brugt i meget lang tid. Men i stedet for at slette dem, har du blot ladet dem blive på din computer i en mappe – for det generer jo ingen, og du har faktisk også glemt, at du har dem.

Derfor er det altid en god idé at gennemgå mapper for billeder, videoer, programmer eller andet du ikke længere bruger og slette disse.

2. Tjek for virus og malware

De færreste forbinder efterhånden en virus og malware med langsomme computere. Disse begreber er nemlig blevet mere kendte for at stjæle din personlige oplysninger, dele dine kodeord med hackere og andre rigtig ubehagelige ting. Men de er faktisk også ofte årsagen til, at din computer er langsom. Så installer et ordentligt antivirusprogram, og giv din computer et scan og fjern eventuelle vira.

3. Du har gang i for meget på samme tid

En anden hyppig årsag til en langsom computer, er at du har gang i for mange tid på samme tid. Det kan være programmer, som du selv har åbnet, eller programmer der åbner automatisk, når du tænder din PC. Det kan også være programmer og processer, som kører i baggrunden, som du ikke anede arbejdede i baggrunden. Tag din langsomme computer til en IT-professionel. Måske han kan hjælpe dig med at rydde op i aktive programmer.

4.  Gør din langsomme computer ren!

Tit og ofte kan en god, gammeldags rengøring også klare en langsom PC. For med årene har din computer samlet nok støv og andet snavs sammen i sine blæsere til, at det går ud over temperaturen på den. Og det kan gå ud over computerens ydeevne. Så undersøg, hvordan du gør din computer og ren og kom i gang!

Del artikel

Andre læser også