ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 sjove gaveideer til pakkeleg med gutterne

Af Annoncør

Så er det endelig ved at være tid igen. Du har ventet på et i et helt år. Det er en af de rigtigt farlige aftener, men samtidig er det en af de sjoveste. Det er selvfølgelig julefrokosten med gutterne. Selvom i selvfølgelig også ses andre gange på året, så er der bare noget lidt mere specielt ved den her aften. Den står på snaps, julemad, øl, godt selskab og pakkeleg. Det bliver ikke meget bedre. Pakkelegen skal selvfølgelig først være, når der er kommet en del væske indenbords – problemet er dog, at det altid er de samme kedelige gaver, folk tager med. Men sådan skal det ikke være i år. Vi har nemlig lavet en liste med fire ideer til gaver, så i får et godt grin eller store smil, når pakkerne bliver åbnet.

Den frække

Vores første forslag er en pocket pussy. Det er en sjov gave og noget, som I måske ikke lige er vant til at se hver dag. Mange af jer har sikkert overvejet at købe en til jer selv før. Derudover bliver vinderen af den sikker super glad, hvis han single. Og hvis han ikke er, så giver han den sikkert videre, så der er en, som kan få glæde ud af den.

En oplevelse

Alt efter hvor dyre gaver I giver til pakkelegen, kan du købe et af de der oplevelsesgavekort. Det behøver ikke altid være specialøl eller toilet bøger. Vinderen af denne vil helt sikkert blive superglad.

Noget til den fælles interesse

Det kan være, at I har en interesse samme. Det kunne for eksempel være paddle tennis, film, bøger eller noget helt fjerde. Uanset hvad det måtte være, så kan du købe noget, som passer til denne interesse. Det er noget alle vil sætte pris på, og hvis det for eksempel er bolde til paddle, så kan det være, at du selv får noget ud af dem på et senere tidspunkt.

Den ubrugelige

Den er nødt til at være der, også selvom det er kedeligt at den tit – ja vi snakker om den lidt for ulækre konservesdåse. Køb en omgang jagabov eller lignenden og sørg for, at der er en, som ikke bliver glad for sin gave. Sådan skal det altså bare være.

Vi håber, at du kunne bruge denne lille liste. Vi synes i hvert fald selv, at det er nogle sjove gaver. Og så håber vi, at I får en rigtig god aften – det er vi faktisk sikre på, for det er det jo altid med gutterne.

Del artikel