Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 tips til dig, der drømmer om at blive iværksætter i København

Af Annoncør

At blive iværksætter kræver en ordentlig portion motivation, nytænkning og dedikation. Alle disse faktorer, er du måske allerede klar over, hvis du går med iværksætterdrømme på nuværende tidspunkt. Det er dog heller ikke helt lige meget, hvor i verden du starter en virksomhed op, da der også er faktorer såsom efterspørgsel og behov, som skal med i overvejelserne. Har du valgt København som byen, du vil starte virksomhed, er der nogle ting du bør vide. Læs med her. 

Når man starter op som erhvervsdrivende, skal man både lære omkring virksomhedsformer, varemærker, patenter, markedsføring og økonomi. Og disse, er blot en brøkdel af de arbejdsopgaver der ligger forude. Heldigvis, er der er rig mulighed for at finde informationer online. Blandt andet er der rigtigt mange selvstændige, der bruger programmet Dinero, i forhold til regnskab. Derudover kan du finde relevant information på både virk.dk og skat.dk.

Muligheder i Danmarks største by

Der er fordele og ulemper ved at starte en virksomhed i en storby. Ulempen er naturligvis, at der kan være stor konkurrence. Fordelene er dog også, at der er flere mennesker og et større behov, samt flere målgrupper at henvende sig til. Det er dog enormt vigtigt, at du tjekker markedet ud og dine konkurrenter, før du påbegynder din iværksætter-rejse. 

Bliv en del af et netværk

I Danmark, er der heldigvis gode muligheder for at få hjælp, når man skal starte en virksomhed op. Både online, som nævnt tidligere, men også fysisk. Du kan med fordel undersøge startup central.dk, samt andre netværk for netop iværksættere. Når man er en del af disse netværk, kan man både få sparring, lære og få masser af viden med sig. 

Skabt noget unikt

Hvad enten det er det ene eller det andet, du gerne vil tilbyde af services, sælge eller kreere, så skal du tænke unikhed. Hvorfor er det, at kunderne skal vælge dit produkt/service frem for andres. Hvad skiller dig ud og, hvorfor er det bare, at kunderne ikke kan undvære dét som du tilbyder?

Det tager tid at lære

At starte en virksomhed, er en lang proces med ny læring hele tiden. Det er helt okay at fejle, for det er sådan at man lærer bedst. Det tager lang tid at bygge en virksomhed op fra bunden, til den kommer i gang og faktisk får succes. Så vær tålmodig, bær over med dig selv, tro på det nok skal lykkedes og kæmp for dét du brænder for. 

Del artikel

Andre læser også