400 udstillere: Danmarks lækreste trend- og boligmesse kører hele weekenden

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: PR, Designtorget
Foto: PR, Designtorget

Det er alt det bedste inden for bolig, mode, livstil, design, kunst og gastronomi, der venter de omkring 80.000 besøgende, når BOLIG MAD DESIGN-messen fra fredag den 21. februar til søndag den 23. februar afholdes i Bella Center Copenhagen.

For 200,- kan man opleve alt det nyeste til en hæsblæsende weekend.

Læs også: Dem du SKAL smage: Her er 7 af byens bedste fastelavnsboller

BOLIG MAD DESIGN PR Foto

Besøgsrekord

Der er lagt op til besøgsrekord, når BOLIG MAD DESIGN-messen i weekenden tiltrækker tusindvis af nysgerrige danskere, der vil se og opleve de nyeste trends og tendenser indenfor bolig, mad og livstil.

Hos arrangøren, Lasse Jørgensen, er der nemlig store forventninger til weekendens messe, der i 2019 havde ca. 75.000 besøgende gæster.

“Vi tror på, at vi slår besøgsrekorden. Vores mål er at nå over 80.000 besøgende i år. Der venter nemlig vores besøgende en weekend med masser af kvalitet, store oplevelser, og det absolut nyeste inden for bolig, gastronomi, mode, design og livsstil.”

“Vi har endnu engang samlet nogle af Nordens mest eksklusive brands, og vi glæder os til at vise de besøgende vores flotte messe frem,” siger Lasse Jørgensen, direktør i InterComp Danmark.

Læs også: Første i København: Ny yndlingsbar har avocado i ALT

BOLIG MAD DESIGN PR Foto

400 udstillere

På den 16.000 m2 store trend- og boligmesse i Bella Center Copenhagen, vil man bl.a.kunne se og møde brands som Villeroy & Bock, Nyhavn Rejser, Trimm Copenhagen, Dansani, Moccamaster Tempur og Schiang Living og vil helt sikkert tiltrække en del opmærksomhed hos de besøgende på årets messe.

“Vi har 400 udstillere på årets messe og som altid, er kun det bedste godt nok til vores besøgende. Det bliver en fantastisk weekend, hvor man kan give sine drømme vinger og blive inspireret og opdateret på alt fra boligindretning, økologiske delikatesser og de nyeste tendenser inden for skønhedsbehandlinger, bare for at nævne nogle få områder, fortæller Lasse Jørgensen.

Billetter købes i døren.

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København

Hvad: BOLIG MAD DESIGN
Hvor: Bella Center Copenhagen
Hvornår: Fredag 21. februar 13-18. Lørdag og søndag kl. 10-17.
Hvor meget: 200 kr. for voksne og 50 kr. for børn i alderen 12-17. Gratis for børn under 12 år.
Hvordan: Læs mere lige her

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

BOLIG MAD DESIGN PR Foto