5 fede ting i København hvor du kan invitere og udfordre dine venner

Skrevet af: Redaktionen

Her får du fem fede muligheder, hvor du kan invitere dine venner, næste gang I skal ud og give den gas, til polterabend, fødselsdag og lignende.

Der er mange muligheder for at finde sjove events og udfordringer i København, så dette er selvfølgelig kun et lille udpluk, der kan bruges som inspiration.

Når du skal konkurrere mod vennerne, er det selvfølgelig bedst, hvis udfordringen ligger godt til dig selv, så du ikke risikerer at tabe for mange konkurrencer.

Segway – Test om vennerne har balancen i orden

Hvis der skal lidt fart over feltet, og du gerne vil teste dine venners balanceevne, så er en tur på Segway den helt rigtige udfordring.

Der er flere muligheder for at køre på Segway i København. Du kan vælge om du vil køre på sightseeing rundt i byen, eller du vil køre på en bane.

Selvom du måske kender København som din egen bukselomme, så kan sightseeingturen være ganske underholdende.

Alene det at bevæge sig rundt i trafikken kan være en skræmmende oplevelse.

Det er dog på banen, hvor I virkelig kan udfordre hinanden, og her er der mulighed for at lave interne konkurrencer.

Photo Pixabay, by maxmann, Pixabay License

Tag til fede events i Royal Arena

Inviter dine venner I Royal Arena, til et en de mange events der afholdes der.

Foruden koncerter byder arenaen nemlig på mange andre spændende oplevelser.

Det var f.eks. i Royal Arena UFC fans kunne se Mark O. Madsen vinde sin 9. sejr til UFC Fight Night i september, og i de kommende måneder kan I se verdensklasse Counter Strike spillere til The Blast Pro Series Copenhagen 2019, og I kan opleve de fedeste trucks til Hot Wheels Monster Truck.

Paintball – Action for alle pengene

Paintball er en rigtig drengeting, hvor adrenalinen for alvor bankes op, og hvor man virkelig bliver bidt af spændingen, når først man kommer i gang.

Der findes grundlæggende to former for paintball. Der er laserpaintball, hvor du skyder med at lasergevær, og det registreres med en biplyd, når du bliver ramt, og så er der den traditionelle paintball med rigtige farvekugler.

Hvis du vil vise vennerne hvem der bestemmer, så er den ”gammeldags” paintball at foretrække. Her er der smæk på kuglerne, og du kan mærke når kuglerne rammer dig.

Laserpaintball kan også være super sjovt, men du har ikke helt den samme skræk for at blive ramt.

Urban High Roping – Ikke for tøsedrenge med højdeskræk

Urban High Roping på Refshaleøen er den ultimative udfordring og bestemt ikke noget for personer, der lider af højdeskræk.

Du skal igennem fire baner, eller tracks som de kaldes. Den første bane er den letteste, og det er her du tester formen af, og langsomt vænner dig til at komme op i højden.

Du skal over forskellige gangbroer, hvilket stiller krav til fysikken, og ikke mindst til psyken. De følgende baner bliver gradvist sværere, og hvis du klarer alle 4 tracks, kan du med stolthed sige, at du er i super god form, og at du absolut ikke har problemer med højder.

Croquis tegning – En stille udfordring, men bestemt ikke let

Croquis tegning er en lidt mere jordnær udfordring, men som bestemt godt kan svær alligevel.

Croquis er en tegnestil, hvor du tegner efter levende modeller, der som regel er iført en meget sparsom, eller slet ingen beklædning. Du får udleveret blyant og papir, og så er det ellers bare at gå i gang, når modellen har indtaget sin plads.

Du har kun et vist antal minutter til at gøre din tegning færdig, før modellen skifter stilling, og så skal du starte forfra.

Det er altså ikke meningen at man skal gå i detaljen, men koncentrere sig om de overordnede linjer.

Croquis-tegning er en anderledes udfordring end de foregående, men det er helt sikkert også en af de oplevelser, der aldrig går i glemmebogen.

Croquis Danmark arrangerer events over hele landet, så der er rig mulighed for at prøve tegningens ædle kunst.

Nu er du klar til at plukke nogle udfordringer ud, og give dine venner en challenge de ikke glemmer lige med det samme.