Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 grunde til København er den fedeste studieby at bo i

Af Annoncør

Overvejer du at flytte til København og studere? København er flere gange blevet kåret til verdens bedste by. Stadig ikke overbevist? Læs med her, hvorfor København er den fedeste by at bo i.  

1. Det kan ikke blive nemmere at komme fra A til B

Hvad enten du er til typen, der gerne hopper på cyklen, eller du er typen, der helst stiger lidt mere stille og roligt ind i en metro, så kan du komme nemt og hurtigt rundt i København. Byen har gode cykelstier, hvilket gør det nemt og sikkert at være cyklist i byen. Er du mere til metroen, så gør den nye metroring det kun endnu nemmere at komme hurtigt rundt i København.

2. Byen får dine tænder til at løbe i vand

København oser af god mad. Byen er blevet til et populært og prestigefyldt madmekka, og du slipper aldrig tør for nye, spændende madoplevelser. Selv hvis du er på SU og ikke har det store råderum til at spise ude for, er der masser af muligheder for at hygge med noget mere uformelt street food eller ose den på en billig café. Og så kan de mange gourmetoplevelser, som København også tilbyder, vente, til opsparingen tillader det.

3. Du får kultur for alle pengene

Flyt til København og oplev noget hver eneste dag. På flere af byens caféer er der ofte underholdning og højt humør til arrangementer som poetry slam, quizaften, open mic eller karaoke night. Derudover er der flere muséer og historiske bygninger, som du også kan tjekke ud. 

4. Der er grønne parker og blå havnebassiner

Selvom du bor i en storby, når du bor i København, så bor du også i en grøn by med mange oaser. Byen byder på flere store grønne parker, strande og havebassiner, hvor man kan nyde solen. Det er oplagte opholdssteder til varme, lyse sommeraftener med vennerne.

5. Der er plads til alle

København byder på mennesker af alle slags og fra alle kulturer. Her er klubber og foreninger og sammenkomster for alle. På trods af dette kan det godt virke skræmmende at flytte til en ukendt storby. Derfor kan det være en god ide at flytte ind hos steder med et godt, ungdommeligt nabofællesskab. Her findes for eksempel Blækhus. Ud over dette findes der diverse kollegier, kollektiver og bofællesskaber, og det behøver ikke kræve mere end et opslag på de sociale medier, før du har fundet dit nye hjem i København.

Del artikel

Andre læser også