ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 must-visits for spilglade københavnere

Af Annoncør

København er fuld af muligheder for at udleve sin spilglæde. Byen rummer mange og alsidige muligheder for at spille. Læs med her for at få fem must-visits for københavnere, der er glade for at spille i byen.

Hvis du er glad for at tage ud i byen for at udleve din spilglæde, så er København den perfekte by at gøre det i. Her er nemlig masser af muligheder for at spille for alle aldre. I denne artikel bliver du guidet til nogle af de bedste steder i byen.

Hvis du har lyst til at udleve din glæde ved spil derhjemme, så er det også masser af muligheder for at finde de nyeste og bedste spil på nettet. At spille online kan være en billigere og mere fleksibel måde at nyde spil i sin hverdag. Du kan finde de bedste spil på https://gratischancer.dk/. Men hvis du gerne vil ud i byen, så får du altså her fem tips til, hvor du kan tage hen.

Bastard Café

Det ultimative spillested for spilglade københavnere er brætspilscaféen Bastard Café. Caféen findes i Huset, som er et kulturhus på Rådhusstræde i Indre By. Her kan du finde alle slags brætspil, du kan drømme om. Bastard har nemlig intet mindre end 2000 forskellige slags spil lige fra kortspil til brætspil, nye som gamle. Der er rig mulighed for at købe mad og drikke af forskellige slags. Caféen har en hyggelig atmosfære, der sætter den helt rigtige stemning for en dag eller aften med spil.

 

Absalon

En anden must-visit er Absalons Kirke. Den gamle kirke er blevet omdannet til et moderne forsamlingshus, der rummer mange forskellige muligheder for at spille. Her kan man prøve aktiviteter lige fra bordtennis, backgammon og skak til bingo, yoga og koncerter. Du kan ligeledes besøge huset for at deltage i fællesspisning hver aften.

Faraos Cigarer

Hvis du er rigtig glad for spil, så kender du nok allerede Faraos Cigarer. I butikken kan du finde alt inde for brætspil, figurspil, rollespil og kortspil. Det er både spritnye spil samt alle de gamle klassikere. Det er det perfekte til at spørge om råd, hvis du leder efter et nyt fantastisk spil at give dig i kast med. Man kan desuden besøge butikken til en spille- eller maledag en gang i mellem.

Paintball Arena

Der er intet andet end spillemuligheder på Paintball Arena. Dette spillested kan findes på Refshaleøen, og tilbyder alt, hvad du kan drømme om af aktivitetsspil. Du kan selvfølgelig prøve kræfter med paintball, men derudover er der også mulighed for blandt andet human football, laserskydning, gladiatorkamp og sumostafet. Det er et slaraffenland for konkurrenceglade børn og voksne.

Tivoli

Det kan være godt nogle gange at blive mindet om, at de traditionelle steder i byen findes. Hvis man er glad for at spille, så er der få steder, der er bedre at tage hen end Tivoli. Her er uanede muligheder for at kaste sig ud i alt lige fra interaktive labyrinter til klassisk grand prix. Overvej at besøge Tivoli i juletiden. Så vil spilleoplevelsen helt sikkert være ekstra magisk.

Del artikel