Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 steder du kan træne gratis i KBH om sommeren

Af Annoncør

Sommeren er her og det er alt for varmt til at svede i fitten. Men formen skal jo holdes ved lige så hvorfor ikke kigge udenfor til en af disse fede steder at træne gratis i KBH. 

1. Konditaget i Nordhavn

Konditaget i Nordhavn hedder egentlig “Konditaget Lüders” og ligger i den nye del af Nordhavn, lige ved siden af den populære Sandkaj. Så her kan du først få din pump på og bagefter gå ned og flekse.

På Konditaget kan du lave en masse forskellige øvelser. Der er udstyr til alle mulige former for calisthenics og parkour og andre typer øvelser med kropsvægt. Du kan også løbe op og ned af trappen til taget – det får helt sikkert pulsen op.

2. Træningspavillioner

Vidste du at der rundt omkring i København står træningspavillioner, der er lavet til øvelser med kropsvægt? Det gør der faktisk flere steder, blandt andet bag ved DRs koncerthus.

Disse træningspavillioner består blandt andet af dip stativ, pull up bars og en masse andet, der måske ikke fungerer lige så godt.

De er en lille smule komplicerede at finde ud af, men der er faktisk beskrivelser som du kan bruge.

3. Gratis kajak

Hvis du er frisk på at arbejde lidt for det og kan vente til den bliver ledig, så kan du med GreenKayak komme gratis ud og sejle i Københavns Havn.

Konceptet går ud på at man låner en kajak, som så er gratis, hvis altså du får samlet affald op, typisk plastikposer og hvad der ellers er droppet i havnen.

Du skal være klar på at tage billeder af det og hvis du kommer hjem uden affald, så skal du betale for det. Men muligheden er der altså.

4. Løb i bakkerne på Amager Fælled

Amager Fælled er et super sted at tage løbeturen, med vild natur og mange fede ruter, men vidste du at der er to kunstige bakker midt på fælleden?

Herfra kan du få en super udsigt over København, men du kan også lave hardcore intervalløb og ned af dem og virkelig mærke det i dine lår.

De ligger helt perfekt til at man kan slutte turen af med et par gange op og ned.

5. Cykeltur langs Kalvebod Fælled

Har du en racer eller bare en gammel havelåge, så cykel ned langs Kalvebod Brygge på den modsatte side, langs Kalvebod Fælled. 

Når du når ned til Sjællandsbroen kan du nemlig fortsætte langs vandet på en halvcirkel der strækker sig ca. 8 km. 

Det er en meget populær træningsrute for cykelfolket, hvor du kan vælge at cykle med eller mod vinden. Det er en meget naturskøn tur hvor du får et fantastisk view ud over Øresund og sydpå.

Del artikel

Andre læser også