MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6 fede modebutikker du ikke må gå glip af

Af Redaktionen

Brund – Jeans & Boots

Adresse: Nordre Frihavnsgade 49, 2100 København Ø

Kontakt: 35 43 51 33

I dagens modebillede er jeans et uundværligt item, uanset om du er mand eller kvinde.

Den evige klassiker findes i så mange forskellige designs, at både den unge streetfyr og den ældre pensionist kan finde par, der passer til deres stil.

Er du en rigtig denim-nørd, skal du besøge Brund, der har specialiseret sig i denimjeans og tilbehør som støvler og jakker, der fuldender det perfekte look til herrer.

Hører du ikke til dem, der kan bruge mange timer i butikker og prøverum, kan du i stedet vælge den nemme og hurtige løsning med onlineshopping.

Hos 2trendy finder du masser af fede jeans til mænd, hvilket betyder, at så snart du kender din størrelse, kan du nemt og hurtigt tilføje nye jeans til din garderobe uden at skulle kæmpe med små prøverum og lange køer.

I Blame Lulu

Adresse: Gammel Kongevej 101, 1850 Frederiksberg og Rosenvængets Allé 8, 2100 København.

Kontakt: info@iblamelulu.com

I Blame Lulu er en high end secondhand-butik, som drives på baggrund af dine og mine fejlkøb.

Her kan du indlevere brugte designervarer, så andre kan få glæde af de køb, du måske har fortrudt.

Omvendt kan du også gøre fantastiske køb, hvis du er vild med designeritems til gode priser.

Der er to butikker, så du kan enten vælge den, der ligger tættest på dig, eller tage begge to, så du er sikker på, at du ikke går glip af unikke items til en god pris.

Kgs Nytorv Sko

Adresse: Kongens Nytorv 21, 1050 København V

Kontakt: info@knsko.dk

Hvis ikke du allerede har besøgt Kgs Nytorv Sko, er det i høj grad på tide. Butikken har eksisteret i mere end 20 år og har et bredt udvalg af fodtøj til alle anledninger.

Blandt butikkens mærker kan blandt andet nævnes Clarks, GEOX og Wonders, men sortimentet tæller meget mere end det.

Udvalget i butikken vælges personligt af medarbejderne, så der opretholdes en bestemt linje i butikkens sortiment, og kunderne er sikret den højeste kvalitet og de flotteste designs.

Vil du se endnu flere sko fra endnu flere brands, kan du besøge Katoni, som blandt andet forhandler de populære sko fra Sketchers, der har taget verden med storm og ses på masser af fødder rundt omkring.

Kyoto

Adresse: Istedgade 95, 1650 København V

Kontakt: info@kyoto.dk

 Kyoto er det oplagte sted at gå hen, hvis dig og din kæreste begge vil shoppe rundt mellem en blanding af danske og internationale brands. Butikken fokuserer nemlig på skandinaviske brands som ARKK Copenhagen kombineret med high end brands som eksempelvis franske A.P.C.

Kollektionerne byder på fine sommerkjoler, stilede sæt, afslappede skjorter og meget mere. Udtrykket er street og elegant og giver rig mulighed for at skabe din egen personlige stil.

ArtFusion

Adresse: Ny Østergade 9, 1101 København K

Kontakt: contact@artfusioncopenhagen.com

Brandet er stiftet af den danske kunster Louise Autrup Vinkel og er såkaldt slow fashion, som produceres med fokus på klimavenlighed og bæredygtighed.

De mange designs er super fine og kan styles på mange forskellige måder, så samme item kan bruges til forskellige anledninger.

Er du glad for det feminine udtryk, men har du ikke mulighed for at besøge butikken, kan du se kollektionen på hjemmesiden.

Der er tale om et relativt lille brand, så hvis du er vild med stilen og vil have endnu mere at vælge imellem, kan du tjekke webshoppen Lykke by Lykke ud. Her finder du feminine designs til alle lejligheder og i mange stilarter.

Henrik Vibskov Boutique

Adresse: Krystalgade 6, 1172 København K

Kontakt: shop@henrikvibskov.dk

Her er der tale om designertøj i den høje ende af prisskalaen. Til gengæld er de forskellige items lavet i et klassisk design, som kan styles op og ned efter behov og dermed bruges til mange forskellige lejligheder.

Brandet er især kendt for deres farverige designs, som vækker opsigt blandt de ellers neutrale items og farver. Der er et stort udvalg til både mænd og kvinder, og du kan blive klædt på fra top til tå, da kollektionerne består af både basics, festtøj og accessories.

Butikken har ligget i København siden 2006, mens der åbnede en ny i New York i 2011.

Del artikel

Andre læser også