6 retter for 292 kroner: Ny restaurant åbnet på hippe Nørrebro
En bølge af billige restauranter er skyllet ind over København.
Bouillon begyndte det hele tilbage i september 2023, og siden da er Le Petit Rouge åbnet af Sovino Brands, og i næste uge åbner MASH-koncernens bud på en billig fransk bistro, La Table.
Nu vil folkene bag LaLaLa, Sankt Annæ 8 og 20a også være med.
Dog i prisklassen lige oven over men stadig med god hverdagsmad til en god pris som det bærende element.
Egen yndlingsrestaurant
Ma Cuisine er åbnet på Ravnsborggade 19 – lige overfor 20a – som Andreas Malling også ejer sammen med flere andre.
“Ma Cuisine er vores ‘take’ på min egen yndlingsrestaurant i Dijon, hovedstaden i Bourgogne,” fortæller han til MigogKbh.
På Ma Cuisine er konceptet ret lige til:
Du får fire deleretter, en valgfri hovedret (fisk, kød eller grøn) og en valgfri dessert til 292 kroner.
Bum, bum.
Menuen skifter ca. en gang om måneden, så den altid passer til den pågældende sæson.
Mere fokus på vin
Det franske køkken bliver – ligesom på Bouillon, Le Petit Rouge og La Table – temaet, men modsat de andre restauranter får vinen lov til at fylde lidt mere.
“Vi har flasker fra 195 kr. til 2.000 kr., så der er virkelig noget for enhver smag,” forklarer Andreas Malling.
Alle vine er franske, men vil du gerne prøve andet end fransk vin, kan du kigge ind i den lille tilhørende vinbar i nabolokalet, A Coté.
Her skifter hele vinkortet ca. hver 6. uge, og vinene kommer samtidig fra hele verden.
Ma Cuisine har åbent tirsdag-lørdag fra kl. 17-00.
Læs mere og book bord her.
Hvad: Ma Cuisine
Hvor: Ravnsborggade 19, 2200 København N
Hvornår: Åbent tirsdag-lørdag fra kl. 17-00