ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra batterier til croissanter: 7-Eleven leverer nu direkte til din dør

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Træt af at have bestilt et pølsehorn for lidt?

Eller kunne du virkelig bare godt bruge en morgenkaffe og en croissant fra 7-Eleven?

Så er der håb forude, for fra dags dato indfører 7-Eleven nemlig direkte levering til din dør – med hvad du nu end måtte ønske.

Foto PR

7-Eleven lige til døren

Takeaway har boomet under Covid-19, og selvom der forhåbentligt er lysere tider på vej i kampen mod virussen, vil 7-Eleven nu også gøre det muligt at få bragt både mad, drikke samt en lang række andre fornødenheder hjem til sin dør i Hovedstadsområdet.

Fra den 1. december 2020 kl. 12 bliver det muligt at få leveret 7-Eleven hjem til sofaen i Hovedstadsområdet, når kæden lancerer sin egen leveringstjeneste ’7-Eleven Delivery’.

Den gør det muligt at bestille alt fra sunde salater, frisksmurte sandwich og lækre drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som leveres lige til døren.

”Det er klart, at corona har ændret måden, vi alle sammen lever på og omgås hinanden, og det har da også sat skub i 7-Eleven Delivery.

Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os. På den baggrund tænker vi hele tiden i nye måder at drive forretning på og betjene og servicere vores kunder.

Det er 7-Eleven Delivery et godt eksempel på, og vi har tryghed i vores partner Takeout, der holder helt styr på logistikken og sørger for, at alt bliver bragt ud som det skal,” siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven Delivery vil blive lanceret i Hovedstadsområdet som en start, men på sigt er ambitionen, at servicen skal udfoldes til flere danske storbyer og i sidste ende hele landet.

Foto PR

Fra proteinbarer til batterier

Hos 7-Eleven ser man flere områder, hvor man kan gå ind og gøre en forskel.

Først og fremmest er sundere takeaway stadig i undertal, og her kan man byde ind med en bred vifte af sundere kvalitetsvarer som salater, wraps, juice mv., der er udviklet i samarbejde med stærke partnere som blandt andre Cofoco og The Protein Kitchen.

Derudover ser man også en styrke i valgfriheden i sortimentet, hvor man kan vælge at få varer som chokolade, mælk, batterier og andet, som man pludseligt mangler, leveret på kort tid.

En service der ikke findes i markedet i dag.

”Vi tror, at vores kunder vil tage godt imod 7-Eleven Delivery. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid.

Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen. Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting, som vi alle pludselig kan stå og mangle,” siger Jesper Østergaard og fortsætter:

”Lige for tiden er der også mange danskere, der arbejder hjemmefra og jo derfor mangler den faste frokostordning. Her tror vi også på, at vi kan gøre en positiv forskel – især i den sundere ende af sortimentet.”

Foto PR

Du kan bruge 7-Eleven Delivery på www.7-Eleven.dk/levering. Der leveres fra 06:30 til 21:30, og levering koster fra 49 kr. og bliver leveret af Takeout.

Lige nu får du gratis levering på første ordre med rabatkoden ”GRATISLEVERING”.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også