MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7 flotte spiseborde i træ der vil se godt ud i din spisestue

Af Annoncør

Det simple

Når det kommer til rustikke spiseborde i træ, er der mange typer at vælge imellem. Et godt sted at starte, er dog ved at se på en simplere udgave af disse borde. Sådan et bord finder du med Blokhus’ L150 spisebord.

Bordet er elegant og stilet med flot 30 mm egetræsplade og lækre metalben for en flot kontrast. Bordet vil med sit simple, men elegante design passe ind i de fleste hjem, og er dermed en let måde at få et mere rustikt feel i spisestuen.

Det retro

Boligtrends i de seneste år har i høj grad været defineret af genoplivningen af mange trends fra tidligere årtier. Retro er in. Et retro-feel kan du også tilføre din spisestue med et Heritage spisebord. Dette bord kommer med en lækker bordplade i egefinér med sildebens-mønster. Kombineret med de sortmalede ben, og du har et bord der emmer af retro-stil, men som også kan passe ind i et moderne hjem uden problemer.

Det ekstra rustikke

Rustikke spiseborde er som sagt en bred kategori, men skal det være ekstra rustikt er et Spisebord af gammel støbeform med armeringsjernben vejen at gå. Den patinerede bordplade i træ kombineret med tunge, industrielle metalben er måske for meget for nogen, men er du til det rustikke, vil det nok være lige dig. Desuden kan det også bruges som havebord, hvilket gør det til et af de mere alsidige borde på denne liste.

Det unikke

En anden vej at gå, hvis det du går efter er det specielle, er med et bord der både bringer rustikke og eksotiske vibes. Et sådant er et Calcutta spisebord. Bordet har med sine udskæringer og mørke, genanvendt mango massivt træ en eksotisk kvalitet over sig, der også bliver forstærket af det rustikke, næsten lurvede design. Igen er der tale om et bord der måske ikke falder i alles smag, men hvis du gerne vil tilføre din spisestue noget unikt, får du ikke meget bedre end dette.

Det runde

En bordtrend der virkelige har taget fart i de seneste år, er runde spiseborde. Det er da heller ikke svært at se hvorfor. Runde spiseborde er ikke blot elegante, men bringer familien tættere sammen og gør samværet omkring bordet mere hyggeligt.

Ønsker du dig et spisebord der ikke blot er rustikt, men også rundt, Nords Ø120 spisebord være en mulighed. Bordet er af hvidolieret eg og kommer med en bordplade med stonelook, for et ekstra, rustikt look. Bordet kan desuden trækkes ud hvis du skal have flere siddende.

Det praktiske

Det kan også være, at du har brug for et mindre bord. Markedet for pladsbesparende møbler er vokset en del, da flere og flere bor i mindre lejligheder. Er du i denne situation, eller har du af andre grunde brug for et bord der ikke tager for meget plads, er et Amira spisebord en lækker vej at gå.

Bordet er udført i heveatræ, også kendt som gummitræ, og har et rustikt, men dog elegant look. Bordet store fordel er dog, at det kun fylder 75×80 cm når det ikke er udslået. En klap kan dog forlænge længden fra 75 til 120 cm hvis du har brug for det.

Det gode allround bord

Sidste bord vi skal se på, er vejen at gå hvis dit rustikke spisebord i træ skal kunne lidt forskelligt. Et Maris spisebord er et godt bud på hvordan det kunne se ud. Bordet er med sin bordplade i olieret egefolie og sine sorte metalben rustikt og elegant i sit design, men kam også have flere roller. Med dets middelstørrelse kan det både stå som spisebord, men også bruges som skrivebord, ekstra køkkenbordsplads eller en række andre ting.