Brownies med påskeæg og overdådigt kagebord: Her er påskens sødeste fristelser i København
Snart er det påske, og det skal naturligvis fejres.
Selvfølgelig med en masse gode påskelækkerier!
Vi har scannet hele markedet for jer, og fundet de absolut bedste påskegodter i byen.
Påskeæg med Summerbird-chokolade
Til påsken hører naturligvis et påskeæg, og vi køber vores hos Meyers Bageri, som bruger chokolade fra Summerbird.
De laver tre forskellige varianter med henholdvis mørk chokolade, pistacie og citron, mælkechokolade, hasselnødder og tonkabønne samt ren rå marcipan og mørk chokolade.
Nyd et æg til kaffen efter påskefrokosten, brug dem som værtindegave eller honorer den heldige modtager af et hjemmelavet gækkebrev – hvis du vel at mærke er blevet afsløret.
Prisen er 35 kr. per stk. eller 6 for 190 kr.
Hvad: Påskeæg i Meyers Bageri
Hvor: Meyers Bageri på Gammel Kongevej, Classensgade, Jægersborggade og Amagerbrogade
Påskeægsis fra Ismageriet
Den særlige påskeis fra Ismageriet har hentet inspiration fra et klassisk påskeæg med marcipan og nougat, og er her blevet kombineret med en fløjsblød flødeis med hvid og mørk chokolade og toppet med nougatganache og nougatstykker. Mums!
Og den smager altså 100% som et påskeæg – vi har selv testet.
Der er både store stykker af nougat og marcipan at finde, og med en lille solstråle på siden er det altså den oplagte påskegodte for store og små.
Hvad: Påskeægsis fra Ismageriet
Hvor: Rued Langgaards Vej 6E, København S og Søborg Hovedgade 34, Dyssegård samt den nye butik i Kødbyen
Påskekagebord på Admiral Hotel
Fejr påsken hos SALT med et uimodståeligt påskekagebord, hvor søde fristelser bliver serveret med et glas bobler, kaffe, te, varm chokolade og mineralvand til at skylle ned med.
Alle kagerne er kreeret af Admiral Hotels dygtige chefkonditor, Sandra Berg, og hendes konditorteam, som ser frem til at kræse om byens dessertentusiaster og kage glade sjæle.
Det bliver et kagebord, du sent vil glemme fyldt med søde og overraskende lækkerier, hvor nye og spændende smage møder det klassiske.
Det hele sker lørdag d. 23. og søndag d. 24. marts fra kl. 13.00-16.30, og der er begrænset antal pladser – så vent ikke for længe med at reservere plads.
Prisen er 395 kr. inkl. drikkevarer.
Book plads til det store påskekagebord lige her.
Hvad: Påskekagebord på Admiral Hotel
Hvor: SALT Restaurant, Toldbodgade 24-28, 1253 København K
Nuttet påskehare
Ligesom påskekyllinger og påskeæg er en fast del af påsken, så kommer man heller ikke udenom en sød påskehare.
Hos Hotel d’Angleterres luksuskagebutik laver de deres med en mandeldej, banankage og masser af karamel.
Udseendet fejler bestemt heller ikke noget, og det er næsten lige før, at vi ikke nænner at spise den.
Prisen er 75 kr., og du finder kagebutikken til venstre for hotellets indgang.
Hvad: Påskehare fra Maison d’Angleterre
Hvor: Østergade 2, 1100 København K
Påskemuffins fra Lagkagehuset
Som et sødt punktum til årets påskebord tilbyder Lagkagehuset igen i år flere sukkersøde påskelækkerier.
‘Chocolate’ Nest er deres påskeversion af den velkendte chokolademuffin, som er toppet med en rede af ostecreme, chokoladekviste og tre chokoladepåskeæg.
Du kan også prøve deres citronsnegl, citrontærte eller deres nuttede påskeflødeboller med passionsganache.
Hvad: Påskemuffins fra Lagkagehuset
Hvor: Find din bager nærmeste lige her
Veganske påskeflødeboller
Hos Glean har de lavet en særlig udgave af deres veganske flødeboller, der laves på kikærtevand.
Påskens flødebolle er nemlig med appelsinskum, gul kokos og havtorn.
En dejlig frisk mundfuld, som nok skal være et hit for både børn og voksne.
Du finder Glean i Torvehallerne ved Nørreport St.
Hvad: Veganske påskeboller
Hvor: Torvehallerne (hallen tættest på Nørreport St.)
Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver torsdag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram