Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Tips til gode spiseoplevelser: 8 nye restauranter du skal kende i København

Af Rasmus Kramer Schou
Velkommen på Babbo-ria Foto Rasmus Kramer Schou
Velkommen på Babbo-ria Foto Rasmus Kramer Schou

København er fyldt med gode spisesteder, og der kommer hele tiden nye til.

Derfor giver MigogKbh dig et overblik over, hvilke nye steder der er værd at kende.

Mastek

Pakhus 12 på Amerikakaj er et historisk sted.

Det var herfra bådene til det store Amerika afgik fra, dengang lykkeriddere i hobetal søgte mod vest.

Det berømte pakhus har fået nye beboere, nu hvor Restaurant Mastek har slået dørene op. De højtloftede smukke lokaler har fået en elegant og intim stemning holdt i mørke farver og smukke træsorter.

Her bliver gæsterne forkælet med franske teknikker og nordisk enkelhed med masser af smag og til priser hvor 3 retter kan fås for yderst rimelige 300 kr.

Vinkortet er en guldgrube, betjeningen en fornøjelse at blive betjent af og Mastek ligner grangiveligt en af byens nye must-tries.

Hvad:
 Restaurant Mastek
Hvor: Pakhus 12, Dampfærgevej 8, Nordhavn

Læs også: Vores bud på toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter

Restaurant Mastek. PR Foto

Velkommen på Babbo-ria Foto Rasmus Kramer Schou

Babbo-ria

Babbo-ria er lidt af det hele. Seriøs bagerbutik og morgenmads-joint om dagen, frokostrestaurant henover middag og ægte restaurant, når klokken slår sulten igen.

Plus lidt vinbar, dagligstue, kagefabrik, hygge-hang-out og alt derimellem. Her er overvejende gult indrettet, PacMan-spillemaskine, hyggehjørner, mel på det rustikt slidte betongulv, et fælles langbord i mørkt træ og en diskokugle.

Generelt er alt hjemmelavet på Babbo-ria – fra yoghurt til Limoncello – og priserne taget i betragtning får man seriøs god kvalitet for sine penge.

Hvad: Baboo-ria
Hvor: Godthåbsvej 10A

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 10 bedste pizza


Ramen to Biiru Foto Rasmus Kramer Schou

Ramen to Biiru

Siden Mikkeller åbnede den første Ramen to Biiru på Nørrebro har folket taget virkelig godt imod dem, så de har udvidet og nu slået dørene op på Victor Borges Plads på Nordre Frihavnsgade.

Restauranten er ganske stor, og man mødes af en lang counter, når man træder ind det gennemførte japanske univers, og får med det samme øje på Street-Fighter spillemaskinen, hvor man ganske gratis kan tage sig en nostalgisk trip down memory lane.

Menukortet følger konceptet og byder på mere end 10 forskellige udgaver af den delikate spise, som koster mellem 105-120 kr. for en skål suppe.

Den mætter usandsynlig godt, og der er eminent godt styr på balancerne i de forskellige smage.

Hvad: Ramen to Biiru Østerbro
Hvor: Victor Borges Pl. 6

Læs også: Comeback: Festkongerne Simon og Simon genrejser Søpavillionen


 

B.O.A. Yellow på Kapelvej 1. Foto Rasmus Kramer Schou

Yellow

Yellow – lige over for den gule mur på Assistens Kirkegård på Nørrebro – er et skøn blanding af café, cocktailbar og restaurant. Stilen er stringent, ren og nordisk. Her er åbent hele dagen, og har et fantastisk udeområde med masser af eftermiddagssol.

Kortet er skarpt skåret med fokus på kvalitet.

Her er grillet grapefrugt 15,- til morgenmad eller frokost. Rødbedesalat, en morgenbowle, æg i cocotte eller deres B.E.A. en smuk burger-inspireret fortolkning som står for Bacon, Egg, Avocado 105,-

Hen på aftenen kommer der snacks på bordet ligesom rigtige retter – både kolde og varme.

Og så er der seriøst gode cocktails.

Hvad: Yellow
Hvor: Kapelvej 1, Nørrebro

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns 12 bedste burgere


Bambam PR Foto

BamBam

Caribien plejer at være forbundet med kridhvide strande, azurblå bølger og svajende grønne palmer.  Nu kan man også få sit daglige skud Caribien på reggae-restauranten Bambam på Ravnsborggade 12d.

Ejerne tæller Milan Damjanovic, som har sin daglige gang på baren Lulu, samt den danske rapper TopGunn.

Hovednummeret på Bambam er selvfølgelig original jerk chicken (95 kr.) som fås med ris, ærter og coleslaw samt hjemmelavet gravy. Bambams jerk – altså marinaden som kyllingen bliver poleret i – er en kompliceret sag med mere end 15 forskellige ingredienser.

Hvad: Bambam
Hvor: Ravnsborggade 12d

Læs også: Spis med en panda: Zoo åbner 3 nye restauranter


 

DEJ PR Foto

DEJ

På DEJ er der dæmpet belysning, grønne planter fra gulv til loft, bartender-miksede cocktails og et menukort, hvor pizzaerne altså er opkaldt efter ejerens venner og familie

Derudover findes der tre veganske pizzaer på menukortet, og ved middagstid er det muligt at smutte forbi til en af de tre specielle frokostpizzaer.

Hvad: DEJ
Hvor: Halmtorvet 27E

Læs også: Åbner snart: Restaurant Alchemist i København bliver verdens vildeste restaurant


Barril Pasta & Wine Bar PR Foto

Barril Pasta & Wine Bar

Barril startede sit liv på Vesterbro som hyggelig vinbar. Nu har de udvidet til også at være en potent pasta-bar.

Her kan man for eksempel nyde en omgang spaghetti meatballs med tomat, parmesan og persille, gnocchi med portobellosvampe, østershatte og parmesan og favoritten over dem alle – Carbonara med pancetta.

Udover a la carte menuen, der skifter efter sæson, tilbyder Barril Pasta & Wine Bar hver dag en fast 4-retters menu til 225 kr. samt et par vegetariske retter.

Og man kan selvfølgelig stadigvæk vælge mellem mere end 30 forskellige vine på glas hver dag. Ligesom der også som altid er alle de hele flasker på kortet samt danske specialøl fra Kissmeyer på fad eller et cocktailkort, hvis man har lyst til det.

Hvad: Barril Pasta & Wine Bar
Hvor: Helgolandsgade 2, Vesterbro

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude


 

Smuk udsigt over Nordhavnsindløbet. Foto Rasmus Kramer Schou

Buvette

Nordhavn har endelig fået sin lokale franske restaurant.

Den hedder Buvette – og det er fransk for en bar eller taverna og er afledt af beivre, der betyder drikke.

Den ligger lige under de to store siloer.

Placeringen er med udsigt til det store fællesareal under netop siloerne, men nok så meget – direkte til havneløbet – faktisk så tæt, at man med lidt tilløb ville kunne kaste sine østersskaller i havnen.

Menuen byder på franske bistroretter, især rotisseriekylling og vine fra hele verden.

Hvad: Buvette
Hvor: Göteborg Plads 2, Nordhavn

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Del artikel

Andre læser også