Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbn din egen restaurant i København

Af Annoncør

København byder på masser af fantastiske spisesteder, men hvem siger, at der ikke er plads til en til? Hvis du er passioneret omkring lækker mad og har noget nyt at tilbyde, så skal du bestemt ikke afholde dig fra at åbne din helt egen restaurant.

Annoncørbetalt indhold leveret af lavforretningsplan.dk

Der er nemlig få ting så fantastiske, som at kunne være sin egen chef, og så er det selvfølgelig vidunderligt at arbejde med noget, som man virkelig elsker. Og selvom det måske kan virke overvældende, er det bestemt ikke umuligt at få en succesfuld restaurant op at køre. Det kan du læse meget mere om i denne guide.

Læg en plan

Det går dog ikke at starte nogen form for forretning, hvis du ikke har en god plan inden. Ellers kan det blive svært at tjene nok penge til at betale regningerne, og du ender måske med at måtte dreje nøglen om og droppe det hele igen. Derfor er det alfa og omega, at du lægger en gennemtænkt plan helt fra start af.

For det første kan det være en rigtig god idé at finde en forretningsplan skabelon, så du har noget at gå efter. Hvis du ikke har prøvet at have egen virksomhed før, er det nemlig rigtig dejligt at få noget inspiration og nogle faste holdepunkter, du kan bruge.

Reklame

Der er masser af fantastiske spisesteder i København, og derfor bliver det nok rigtig svært at skaffe kunder, hvis du ikke får lavet noget god reklame. Det kan du gribe an på mange forskellige måder, men det er vigtigt at slå fast, at du nok skal have et vist fokus på den digitale slags. Mange danskere bruger nemlig rigtig meget tid på sociale medier, og der kan det være rigtig godt at sætte ind. Du kan for eksempel betale for reklamer på sider som Facebook og Instagram.

Del artikel

Andre læser også