Åbner mandag: Snup en bid af Sydfrankrig når prisvindende kok popper op i Kødbyen

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Mathias Silberbauer pop up PR Foto
Mathias Silberbauer pop up PR Foto

Kokken Mathias Silberbauer har en plan.

Han har før arbejdet på blandt andet Relæ og Bæst i København, samt den anerkendte Clove Club i London, inden han drog på gastrorejse til det sydlige Frankrig.

Nærmere betegnet Nice, hvor han åbnede fiskebistroen Pure & V.

Den blev så stor en succes, at hans restaurant blev kåret som årets sophistroquet 2019 ifølge Le Fooding.

Læs også: Guide: Her er de bedste vegetarrestauranter i København

Mathias Silberbauer pop up PR Foto

Restaurant på vej

Mathias’ store drøm er at åbne en fiskerestaurant her i København, og nu kan man få en forsmag på hans talenter i et køkken.

Han popper nemlig op i Spisehuset i den Grå Kødby.

Det sker fra mandag-onsdag fra 13. januar til 1. april, hvor han varmer grillen godt og grundigt op og fylder den med alverdens gode fisk og skaldyr.

Læs også: Overblik: Her er året 20 største  og vigtigste restaurantåbninger i København 2019

Mathias Silberbauer pop up PR Foto

Naturvin galore

Med i pop-uppen er vin- og cidereksperten Christopher Melin (Melin Vin og Vin de Table), og de to venner vil sammen prøve at få en del af Sydfrankrig til Danmark.

Priserne starter helt nede fra 35,- og vinen vil helt i Christophers ånd være naturlig og starte ved 65,-

Læs også: Yaffa: Kendt trekløver åbner stor mellemøstlig restaurant på Gråbrødretorv

Hvad: Sydfransk pop op
Hvor: Spisehuset i den Grå Kødby, Slagtehusgade 5c 1715 København
Hvornår: mandag-onsdag fra 13. januar til 1. april kl. 17-24
Hvor meget: Fra 35,-
Hvordan: Book bord her: mathias@silberbauers.dk

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.