ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt hotel gør det igen: Åbner ny restaurant centralt i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Nu kan du godt stoppe din søgen, hvis du tit tager dig selv i at gå i cirkler efter italienske spisesteder i hjertet af København.

Copenhagen Plaza lige ved Hovedbanegården og Tivoli har nemlig fået en ny prisvenlig italiensk/amerikansk restaurant, der ikke kun er åben for hotellets gæster.

De inviterer nemlig alle københavnere og byens turister indenfor – uanset om du kommer for den helt store 3-retters menu en fredag aften eller bare en hurtig pizza på farten.

Foto PR

Hjemmelavet pasta, steaks og cocktails

Når den amerikansk/italienske restaurant Angelini byder gæsterne indenfor bliver det til masser af pasta, pizza og amerikanske klassikere som burger og saftige steaks – og muligheden for at få stillet tørsten fra den velkendte cocktailbar, Library Bar.

Restauranten ligger i stueetagen på Plaza Hotels ikoniske. hvide bygning fra 1914 på hjørnet Bernstorffsgade og Banegårdspladsen, så meget mere central placering finder man nok ikke.

Angelini serverer det bedste fra Italien og USA, og det er ikke en tilfældighed, at valget er faldet på netop kombinationen af italienske og amerikanske livretter.

”Med pizza på en 1. plads, og burger på en 3. plads, over mest populære madvarer (Taste Atlas 2021), må de italienske og amerikanske køkkener siges at være blandt de mest eftertragtede,” fortæller Hotel Manager, Martin Elkjær.

Angelini har ambitioner om at skille sig ud fra mængden, men stadig ligge i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

”En stor del af vores råvarer er økologiske, og vi laver al vores pasta fra bunden ved hjælp af en traditionel pastamaskine med håndsving, som man kan finde i italienske husholdninger,” fortæller Martin Elkjær og fortsætter, ”det er ikke det mest effektive i verden, men vi håber, at det sammen med vores nøje udvalgte økologiske råvarer, giver vores kunder en fantastisk kulinarisk oplevelse.”

Foto PR

En hotelrestaurant for alle

Angelini håber at kunne bryde med idéen om den traditionelle hotelrestaurant, der kun servicerer hotellets gæster.

”Vi har en fantastisk placering i midten af byen, og det er det oplagte sted at begynde en god aften,” fortæller Area Manager for Ligula Danmark, Frederik Møller, der glæder sig til at byde både turister og lokale københavnere velkommen på Restaurant Angelini.

Udover Restaurant Angelini står Ligula bag en række ikoniske københavnerhoteller – heriblandt Richmond, Mercur og Plaza.

Cocktails har også fundet vej til menukortet på Angelini, og de laves i samarbejde med københavnerklassi- keren, Library Bar, som er kendt for sine chesterfieldsofaer, sit klassiske interiør og drinks-håndværk.

”Vi bor i samme hus som en af Købehavns mest ikoniske barer, Library Bar, og det skal vi selvfølgelig udnytte.

Vi glæder os over at kunne give vores kunder en god oplevelse, når de nyder en cocktail til maden, udtænkt af Library Bars dygtige bartendere,” fortæller Martin Elkjær.

Hvad: Angelini
Hvor: Copenhagen Plaza, Bernstorffsgade 4, 1577 København K
Hvor meget: Åbent tirsdag-fredag fra kl. 17-22
Hvordan: Læs mere og book bord her

Del artikel