Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop offentliggjort: Dansk popdronning skal åbne Orange Scene til sommer

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: PR-foto, Flemming Bo Jensen
Foto: PR-foto, Flemming Bo Jensen

Åbningen af Orange Scene er for mange det første store, fælles samlingspunkt på Roskilde Festival, og der er traditionelt set stor opmærksomhed om begivenheden. Det skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

Derfor er det som oftest en ny kunstner på tærsklen af det helt store gennembrud, der får æren af at spille som den første på festivalens hovedscene.

I år er det svært at komme på et mere oplagt navn end Drew Sycamore.

For har du været i nærheden af en radio de seneste par år, har du med allerstørste sandsynlighed stiftet bekendtskab med hits som I Wanna Be Dancing, 45 Fahrenheit Girl og Perfect Disaster.

“Det er en kæmpe ære at åbne Orange Scene. Jeg tror først, jeg virkelig forstod det, da jeg fik lov til at fortælle det til bandet.

I år er det ekstra specielt, fordi det er første gang i tre år, at der er koncerter på Orange Scene,” siger Drew Sycamore og fortsætter:

“Roskilde Festival er ikonisk og rummer så meget musik og kultur, som vi alle sammen har savnet, og jeg får æren af at åbne ballet. Den får én over nakken, og jeg kommer og synger for livet – og endelig kan jeg hive min orange telecaster frem på Orange Scene.

Det er sgu’ da smukt.”

Koncerten til sommer bliver Drew Sycamores første på Roskilde Festival.

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler:

“Havde det ikke været for de to aflyste festivaler, kunne man forestille sig, at Drew Sycamore havde taget et trin eller to på festivalen inden Orange Scene. Det er ikke nødvendigt nu, og det siger meget om hendes store musikalske styrke.

Drew Sycamore er Danmarks nye popstjerne af international kaliber. På trods af de udfordringer, som nedlukningerne har skabt for især nye kunstnere, har hun kun udviklet sig enormt over de seneste par år.”

Tidligere har navne som The Minds of 99, Phlake, Volbeat og Silvana Imam haft æren af at åbne Orange Scene.

Del artikel

Andre læser også