Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Blandt Københavns bedste smørrebrød: Aamanns åbner ny restaurant

Af Michael Qureshi
Foto PR
Foto PR

Hvis man siger smørrebrød i København, så siger rigtig mange Aamanns.

De er blevet rangeret som nummer 6 i hele landet af den kendte madanmelder Ole Troelsø, og de bliver også anbefalet i Michelin-guiden.

Nu udvider den anerkendte restaurant og åbner en ny restaurant.

Det sker på en lokation, der for alvor ser ud til at blive et nyt trækplaster i Hovedstaden.

Adam Aamann åbner nemlig et madtempel i Carlsberg Byen med fokus på verdensklasse smørrebrød, som enten kan nydes som takeaway eller i restauranten, hvor der også vil være et surdejsbageri, en lille café og salg af hjemmelavede delikatessevarer.

”Det har længe været en drøm at samle smørrebrødsrestaurant, takeaway og bageri under ét tag med masser af plads til vores gastronomiske udfoldelser.

Et sted hvor vi kan gå i dybden med alt fra surdej til syltede grøntsager og godt pålægshåndværk,” fortæller CEO og stifter af Aamanns, Adam Aamann.

Den første restaurant på Kildepladsen

Aamanns kommende madtempel åbner til sommer i Winge Hus, og bliver den første restaurant, der åbner på Kildepladsen i den østlige del af kvarteret.

“Vi kunne ikke have fundet en bedre spiller at åbne pladsen med end Aamanns.

Når Kildepladsen åbner samtidig med Aamanns til sommer, bliver det et centralt mødested i Carlsberg Byen, hvor flere restauranter med udeservering og pladsen med sine træer, bænke og legeplads, kommer til at skabe masser af byliv,” siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Aamanns har modtaget stor anerkendelse for deres modernisering af det danske smørrebrød, og to af deres restauranter er Michelin-anbefalet i de nordiske lande i 2021.

Det er kun få uger siden, at man kunne offentliggøre, at den populære veganske restaurant Souls også flytter til Carlsberg Byen. 

Del artikel

Andre læser også