ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i dag: Aarstiderne står bag ny grøn café i Københavns bedste byrum

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

BaneGaarden i Sydhavn blev sidste år kåret til Byens bedste byrum af AOK, og hos MigogKbh er vi helt enige i, at stedet er et af byens dejligste åndehuller.

Der pibler hele tiden nye koncepter frem, og det seneste skud på stammen er Aarstidernes nyåbnede café og spiseri i den gamle trælade.

Glæd dig til grønne fællesspisninger, det bedste af sæsonens frugt og grønt samt et nyt sted at nyde din formiddagsskaffe.

Foto PR

Udforsk det grønne køkken

I rummet, der tidligere har huset deres fællesspisninger, er Aarstiderne nu klar til at åbne en grøn café i dagstimerne.

Her er konceptet, at vi alle sammen skal tættere på de råvarer, vi forbruger.

Der bliver derfor serveret te af friske velduftende aromater som ingefær, chili samt skal og saft fra sæsonbestemte citrusfrugter, gurkemeje, hibiscus og friske krydderurter.

Derudover kan du selv gå ud og “slowjuice” i grovkøkkenet af sæsonens frugt og grønt.

På tallerkenen finder du både et udpluk af Aarstidernes grønne signaturretter samt en salat med noget så sjældent som et halvt løg med skrald på.

“Vores målsætning med spiseriet er ærlig, simpel og grøn mad til den brede befolkning.

Det skal være smagfuldt og kraftfuldt, men så du bliver inspireret til at springe ud i det grønne køkken,” fortæller Søren Ejlersen, stifter af Aarstiderne.

Foto PR

Plads til alle

I den gamle trælade er der højt til loftet, og plads til både studiegruppen, kaffedaten, de store middagsselskaber, forældregruppen med barnevogne og svævende træer under loftet, som gror både flerfarvede majs og dehydrede citrusfrugter.

”Vi har med andre ord skabt et rum, som skal rumme og give plads til kreativitet, de store tanker og de nære relationer,” siger Søren Ejlersen.

Udover at stedet nu har åbent hver dag til formiddag og frokost, vil de også stadig danne ramme om middagsoplevelser som Aarstidernes Fællesspisninger, Burger & Bajer, Pizza & Pitchers samt andre events, som skal bidrage til at skabe endnu mere liv og aktivitet i den grønne oase i Sydhavn.

Hvad: Aarstidernes åbner ny café
Hvor: BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV
Hvornår: Åben alle ugens dage til formiddag og frokost

Del artikel