Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aktier for begyndere – Sådan kommer du i gang i dag

Af Redaktionen

Aktier er blevet yderst populært at investere i, og der er utroligt mange nye investorer der begynder at handle med aktier hver eneste dag. Det er blevet lettere og lettere at handle med aktier, og det har også gjort at især den unge generation er begynder at handle med dem, fordi de kan se hvor mange af deres venner og bekendte der køber aktier på en aktie platform online, uden nødvendigvis at være de helt store aktieeksperter. Derfor har vi her lavet en lille og simpel guide til hvordan du kan komme i gang med at handle med aktier allerede i dag.

Annoncørbetalt indhold leveret af Aktieskole.com 

Find den rigtige aktie platform

Når du skal købe aktier, så skal du først og fremmest finde den rigtige aktie platform at handle dem på. Det kan godt være svær at finde en god aktie platform, og derfor bør du bruge lidt tid på at finde en som opfylder de mål og krav du har, når du selv skal til at handle med aktier. Der er platforme der fokuserer på de danske aktier, mens andre platforme spreder deres fokus, men i stede vælger at have gratis kurtage og ingen gebyr på aktiehandel. Så kan der også være nogle aktie platforme der tilbyder handel med andre aktiver såsom råvarer, valuta eller lignende. Så det første du skal gøre er at finde den rigtige aktie platform til netop din strategi.

Find de rigtige aktier til din strategi

Når du skal købe aktier, så er der ingen tvivl om at du skal finde de helt rigtige aktier til din strategi. Der findes utallige strategier, og der er ikke én aktiestrategi der er magen til en andens, da der altid vil være forskel på mennesker og deres risikovillighed. Hvis du er bange for at tabe penge på dine aktieinvesteringer, så er det ikke en god ide at vælge aktier der har en høj risikoprofil. Så skal du i stedet vælge aktier som har en lav risiko og du bør sprede dine investeringer så meget som muligt. Årsagen til at du bør sprede dine investeringer, er at hvis en af dine aktier falder, så er det ikke hele din aktieportefølje der er faldet i værdi og derved betyder det også at du sikre dig imod helt store fald på aktiemarkedet.

Køb og hold dine aktier

Nu er du både kommet i gang med den helt rigtige aktie platform, og derefter har du sat dig ind i hvilken aktiestrategi du skal have. Det sidste og vigtigste er at du nu skal købe dine aktier og derefter bare holde dem. Det betyder at du skal vælge de rigtige aktier til din strategi og derefter holde dem. Ikke sælg hvis de falder en smule fordi du bliver nervøs, men stol på din aktiestrategi i stedet.

Nu er du hermed klar til at komme i gang med at købe aktier.

Del artikel

Andre læser også