Akupunktur hjælper på dine skader

Skrevet af: Redaktionen

Hvad kan du gøre ved dine skader?

Dette er sponsoreret indhold

Dine skader? Det er ikke dine fugle i haven, og det handler heller ikke om skaderne på din bil eller dit hus. Det handler om de skader, vi alle af og til får på kroppen. Det er de færreste mennesker, der ikke har prøvet at få en skade på kroppen. Det gælder i hvert fald aktive og motionsglade mennesker. Du har måske oplevet at få en skade i dit knæ, din hofte, din ryg eller noget helt fjerde. Måske lagde du dig bare på sofaen og ventede på, at det ikke længere gjorde ondt? Herunder får du nogle kvalificerede bud på, hvad du kan gøre, når den næste skader rammer dig.

Nåle i kroppen

Akupunktur betragtes af mange som en teknik, der er sikker og ikke har de store bivirkninger. Akupunktur foregår ved, at der sættes små, tynde engangsnåle ind i hud og muskler. Det er især effektivt i forhold til sportsskader, hvilket både kan være overbelastningsskader eller betændelse i led og sener. Hvis du får en fibersprængning, kan akupunktur også være en god og alternativ behandlingsmetode.

Nålene går ind og stimulerer nerverne i kroppen. Derudover kan behandlingen påvirke den tilskadekommendes oplevelse af smerter og andre symptomer på en positiv måde. Akupunktur kan derfor være en god og alternativ behandlingsform mod skader, men du skal helst ikke have nålefobi, hvis du kaster dig ud i denne behandling. 

Husk desuden at få en professionel fagperson til at gøre det.

Kulde, varme og massage

Når du får en skade, kan der opstå hævelser omkring det område, hvor skaden er sket. Hvis du eksempelvis har fået en fibersprængning, er det en god idé at behandle området med is – gerne hurtigst muligt. Kulden hjælper kroppen med at “reparere” den eller de beskadigede fibre, der er sprunget eller blevet revet over. Brug gerne is flere gange dagligt i det første døgn. Omkring 20 minutter ad gangen. Når skaden er kommet lidt på afstand, kan det være, at du kan holde til at få massage. Her er det en god idé, hvis du opsøger en massør eller en fysioterapeut, der kan give dig en ordentlig og professionel omgang massage. Du kan også selv forsøge at massere området lidt. Inden du begynder at massere, bør du dog få varmet området op. Ikke med fysiske øvelser. Brug en varmepude, et varmetæppe eller lignende til at få musklerne varmet og løsnet lidt op.

Ro, hvile og gode træningsøvelser

Nogle skader kræver i begyndelsen ikke andet end ro og hvile. Det kan være svært at respektere, men kroppen skal ofte have lov til at gøre det meste arbejde selv. Du kan naturligvis bruge ovenstående tips, men det hele afhænger selvfølgelig af, hvilken skade du har fået. Mange skader kan klares med ro i et stykke tid, hvorefter du vil blive klar til at genoptræne det beskadigede område. Det er altid en god idé at søge råd hos en fysioterapeut, som kan give dig et personligt og skræddersyet træningsprogram. På den måde sikrer du dig, at du får styrket de rigtige muskler, der skal hjælpe dig tilbage på sporet.

Klar med ny plan: Danmarks største børnetøjsoutlet udskyder stor åbning

Skrevet af: Redaktionen

I tirsdags skulle Danmarks største børnetøjsoutlet i Hillerød være åbnet.

Sidste år besøgte tusinder af mennesker butikken, heriblandt tog rigtig mange turen fra København nordpå.

Åbningen i Hillerød var en af de største succeser for Outletland, der ellers er vant til lange køer i hele landet.

“Som følge af COVID19 har vi valgt at udskyde vores åbning. Vi har et ansvar over for vores medarbejdere og for de kunder, der besøger vores butik.

Så i stedet for at byde kunder velkommen i vores butik, så bruger vi den kommende tid på at fylde butikken op med endnu flere nye varer til de kommende sæsoner,” lyder det fra Outletland.

Åbner under kontrollerede forhold når der er grønt lys

En ny åbningsdato er foreløbig sat, hvis tingene flasker sig, og Danmark forsigtigt åbner op efter påske.

Hos Outletland har man en helt anden åbningsplan klar nu, hvor det bliver under kontrollerede forhold med god afstand mellem kunderne.

“Vi håber, at vi under kontrollerede forhold kan åbne dørene til butikken d. 20. april.

Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger og anvisninger, så det bliver ikke før, at der er grønt lys.

Men vi ved, at mange børnefamilier rigtig gerne vil gøre gavn af vores ultra skarpe tilbud,” lyder det fra Danmarks største børnetøjsoutlet.

Rykker salg online med Ja Tak tilbud

I Hillerød fylder de over 2000 kvm med nye varer fra mere end 35 brands, hvor man minimum kan spare 50-80% på alt i butikken til piger og drenge fra 0 mdr.-16 år.

Derudover fylder de også butikken med masser af legetøj til store og  små.

Som noget helt nyt i disse Corona-tider har de rykket noget af salget online med de populære Ja Tak tilbud på deres Facebook-side. I weekenden kommer der nye slagtilbud.

Du kan følge med her på deres Facebook-side her.

Inde på selve Hillerød-eventet er der også lige nu er en konkurrence, hvor man kan vinde for 10.000 kr. børnetøj. Klik her 

Adresse:

Slotsgade 5a, 3400 Hillerød (Den gamle H&M)

Gode nyheder: København får ny open-air biograf på taget af Cinemateket

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark
Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark

Endelig lidt gode nyheder i en ellers kedelig Corona-karantæne.

Hvis alt går vel, får Cinemateket snart en 1.500 m² filmtematiseret rooftop med udsigt ud over Kongens Have, Rosenborg Slot og Københavns tårne.

Som en del af den helt nye rooftop åbnes også en ny open-air biograf.

Bare rolig, der kommer også en fleksibel overdækning af open-air biografen, så publikum kan sidde beskyttet i det lunefulde danske vejr.

”Ambitionen er at udnytte den spektakulære udsigt og skabe et markant udendørs filmkulturelt samlingspunkt, hvor gæsterne kan få både seriøse og underholdende filmoplevelser under åben himmel,” siger Jakob Buhl Vestergaard, som er vicedirektør i Det Danske Filminstitut.

Læs også: Alchemist fik 2 Michelinstjerner for et par uger siden: Nu kaster de sig over mad til hjemløse

Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark

Café på toppen
”Hele rooftop’ens layout er programmeret som en sammenhængende opdagelsesrejse i det danske filmunivers med forskellige tematiserede installationer, i forening med grønne oaser og en café med både inden- og udendørs servering”, siger Siri Stokholm Carlsen, Rambølls sagsarkitekt på projektet.

Rambøll står bag tilsvarende tagterrasser på toppen af Salling stormagasinerne i hhv. Aalborg og Aarhus.

Byggeriet af Filminstituttets nye Rooftop indledes i juni med forventet åbning for publikum i marts 2021.

Igangsættelse af byggeriet forudsætter endelig byggetilladelse fra Københavns Kommune.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Han gør det igen: Fredag giver Mads Langer online koncert fra scenen i K.B. Hallen

Skrevet af: Michael Qureshi

Han gjorde det med stor succes for et par uger siden.

Nu gentager populære Mads Langer succesen med en gratis online koncert. Her er ALLE igen inviteret.

Sidste gang så tusinder af danskere med hjemme fra Mads Langers stue. Denne gang er scenen noget større.

Faktisk indtager Mads Langer scenen i genrejste K.B. Hallen, der genåbnede i 2019 efter en forfærdelig brand.

Spiller i en tom arena

Oprindeligt skulle Mads Langer have spillet for et fyldt K.B. Hallen i København, men grundet Corona-krisen bliver det bare Langer og bandet, som spiller.

Det bliver sendt Live på Ekstra Bladet, som streamer det på deres hjemmeside.

Mads Langer spiller naturligvis hans spritnye single 21:4, men også den nye sang han har lavet om fællesskabet i Corona-krisen.

Den hedder Mellem Linjerne (Sammen, hver for sig) og blev første gang spillet Live på TV 2.

Koncerten med Mads Langer kan man se med hjemme fra sofaen her i Hovedstanden og det øvrige Danmark.

Måtte aflyse udsolgt koncert

Mads Langer trækker normalt udsolgt alle steder rundt omkring i landet.

“Jeg skulle have spillet i KB-Hallen her fredag. Nu spiller mit band og jeg i en tom arena streamet live på eb.dk klokken 20.00. Det glæder jeg mig til. Selve koncerten i KB-Hallen er rykket til 13. november,” lyder det fra Mads Langer.

Det er en fantastisk trend blandt de danske artister. Både Hjalmer, Mads Langer samt Dizzy Mizz Lizzy har gjort noget i samme stil.

Det er med til at skabe godt humør, smil og vi kan mindes de dage hvor vi kunne gøre hvad vi vil uden frygt for at smitte andre mennesker.

Sidste weekend holdt Vi Elsker 90’erne også verdens største online 90’er fest, hvor bl.a. DJ SASH fik det til at runge hjemme i tusindvis af stuer.

De gør det i øvrigt igen lørdag d. 11. april.

Hvad: Mads Langer koncert
Hvornår: Klokken 20.00
Hvor: Du kan læse mere om det her