Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle har brug for en kasket til at skygge for solen

Af Annoncør

Nu hvor sommeren er over os, er det med at få udstyret i orden. Derfor har du selvfølgelig brug for en kasket til at skygge for solen. En kasket kan bruges af alle og fylder ikke meget, hvis du for eksempel vil putte den i en taske, når du indenfor. Derfor vil den være den rette hovedbeklædning for både mænd, kvinder og børn i mange sammenhænge.

Men hvilken kasket skal du så lige vælge? For en kasket er jo ikke bare en kasket. Der skal du selvfølgelig tage udgangspunkt i, hvad din tøjstil er. Det er jo vigtigt, at din kasket kommer til at passe til det tøj, som du normalt går i. Der kan du også tage udgangspunkt i de farver, du godt kan lide at gå i.

Et godt sted for dig at se efter en kasket er webshoppen high5shop.dk. De har et stort udvalg af kasketter til både mænd, kvinder og børn. De har derfor helt sikkert en, der passer til dit formål. Det er lige meget, om kasketten udelukkende skal være praktisk, eller det også er vigtigt, at den ser smart ud.

Det skal du overveje, når du køber en kasket

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du overvejer, om du vil have en kasket i en bestemt stil. Skal det være en flad kasket, en newsboy asket, en army kasket, eller måske bare en helt almindelig?

Derudover bør du også overveje, hvordan du vil kunne justere kasketten i nakken. Der findes flere forskellige måder at gøre det på. Der er snapback, hvor der på den ene sider er et bånd med dupper, mens der på den anden side er et bånd med huller i. Dermed kan du klikke de to sammen. Du kan også få med et spænde og med flexfit, hvor det er muligt at udvide dem ret betragteligt, selvom du faktisk køber kasketten i en bestemt størrelse,

Når du har overvejet alt det, kan du begynde at tænke over, hvilken farve du gerne vil have. Skal det være en ensfarvet eller flerfarvet kasket? Selvom en kasket er ensfarvet, kan den stadig godt have logo på. Det er derfor også værd at overveje, om du vil have det.

Hvis det er en kasket særligt til at gå med om sommeren, kan du overveje, om den skal have et net på baghovedet, så du kan få noget mere luft der. Dermed får du det ikke lige så varmt, men har stadig fordelen ved at få skygge i ansigtet.

Del artikel

Andre læser også