MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Alle har godt af at sove godt om natten

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret.

Noget af det vigtigste for mennesker er en god nats søvn. Det er dog for mange svært, at sove godt igennem. Det kan både være fordi man vågner for meget i løbet af natten, har svært ved at falde i søvn, eller ikke kommer ned i en dyb nok søvn. Sidstnævnte gør ofte, at man kan vågne og føle sig mere træt og kvæstet, end da man gik i seng. Uanset hvad, så er god søvn utroligt vigtigt. Det kan være med til at reducere stress, skabe mere mentalt og fysisk overskud, samt reducere risikoen for et utal af forskellige sygdomme. Derfor er der mange som gerne vil gå langt, for at kunne få en god nats søvn. Her kan Søvn & Comfort hjælpe med forskellige senge, tilbehør og andet, der kan hjælpe dig til at sove godt om natten. Klik her for at se deres udvalg, samt finde rådgivning og tips til, hvordan du også kan sove bedre.

Faste søvnrytmer

For at kunne sove bedre om natten, så er det vigtigt at kigge lidt på sine søvnrytmer. Din krop og hjerne kan godt lide mønstre og faste rutiner. Kig derfor lidt på, hvordan du gør, inden du lægger dig til at sove. Det kan være i forhold til de tidspunkter, hvor du går i seng og står op på, samt hvad du laver inden du skal sove og det miljø, som du sover i. Dit soveværelse skal helst have en nogenlunde konsistent temperatur, lysindfald og lydniveau. Prøv også at undgå at spise og se på for meget blåt lys, for eksempel fra din telefon, lige inden du går i seng.

Find din næste seng hos Søvn & Comfort

Der er forskel på, hvordan mennesker sover. Det er ikke kun i forbindelse med om man sover på ryggen eller siden, men også hvor varmt man har det, hvor meget man bevæger sig om natten og hvor hård en seng, man lægger bedst på. Her kan du finde råd på Søvn & Comfort, samt se deres store udvalg af senge, puder, lagner og dyner, som kan akkommoderer alle de forskellige typer af søvn. Søvn & Comfort tilbyder også vejledninger, til at finde ud af hvordan du sover.

En ny hverdag 

Når du er klar til at finde en bedre seng hos for eksempel Søvn & Comfort, som er mere egnet til din kropstype og søvnmønster, så vil du også kunne mærke effekten af dette. Det er ikke kun i forhold til din træthed og energiniveau, men for mange er forskellige ryg- og muskelsmerter faktisk også ofte forbundet med den seng, som de sover i.

Del artikel

Andre læser også