ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Øldans, havefest og cocktail-safari: Stor guide til alt det du skal opleve på AiaSound

Af Sine Bindslev
Foto: Mads Iversen
Foto: Mads Iversen

Der er ikke længe til, at Københavns nye glamourøse festival, AiaSound, løber af stablen for anden gang.

Denne gang bliver det uden coronarestriktioner, og festivalarrangørerne har sat barren højt og fortæller, at AiaSound trækker tråde fra både Tomorrowland og Coachella,

Deres lineup er spækket med de største nationale og internationale artister fordelt på to store scener, som blandt andet tæller Tiësto (NL), Chance the Rapper (US), Tyga (US), Becky Hill (UK), Artigeardit, Clara og Tobias Rahim.

Men før musikken starter og mellem koncerterne, er der masser af fortryllende områder og atmosfærer at opleve på Københavns nye festival.

Foto PR

Få et festival glow up

Når du befinder dig på en festival, der vibrerer af coachellavibes, skal der selvfølgelig glimmer på som det første.

Tag forbi Karma Glitter og bliv glammed up til dagen i sand Coachella-ånd, eller få inspiration til din næste shoppetur i MbyMs showroom.

Selv din cykel kan få lidt glam.

Hvis du hopper på cyklen til AiaSound, står Swapfiets nemlig klar til at shine din cykel op ved cykelparkeringen, hvis den har brug for det, mens du fyrer den af på festivalpladsen.

Go down the rabbit hole

AiaSound har masser af fortryllende områder og universer á la Alice i Eventyrland.

Du kan for eksempel tage turen gennem den meterlange stjernetunnel, hvor store stjerner pryder pladsen i forskellige farver, og giver en særlig stemning om aftenen.

Du kan også nyde musikken, solens stråler og ikke mindst udsigten over festivalpladsen fra øverste etage af Pepsi Max’ dobbeltdækkerbus midt på festivalpladsen.

Gå på cocktailsafari

På AiaSound skal der ikke mangle noget og bestemt heller ikke udvalget af cocktails og drinks.

Fordelt på hele festivalpladsen finder du flere forskellige specialbarer, som alle er gået all in på udsmykningen for at skabe den helt rigtige og unikke stemning i hver bar.

Om energien ved at slippe op eller er du kun lige kommet i gang, skal du søge mod Boosterbaren ved siden af Main Stage, hvor du kan slukke tørsten med den lækre mix af forskellige boosters og Absolut Vodka i lange baner.

Besøg også Kahlua baren med lækre kaffecocktails, Joe & The ”Booze” med friske juices á la festival, Absolut Vodkas farverige rammer cocktailbar i farverige rammer samt Pifts containerbar og mange flere.

Foto: Mads Iversen

Fest i teltet

Udover Main Bar og dertilhørende lounge, er Lucy og Lola de to største overdækkede loungeområder på AiaSound.

Lola Loungen kalder på alle gin-elskere! I samarbejde med Malfy og Monkey 47 gin, kan du glæde dig til at opleve et todelt univers af italienske citronranker og eksotiske palmer med et touch af sommerfarver og diskokugler.

Lucy Loungen har en rå, dæmpet og hyggelig atmosfære, hvor øl og festival går op i en højere enhed.

Her finder du AiaSounds craft beer bar, hvor du kan vælge og vrage mellem en bred vifte af specialøl fra Anarkist og People Like Us, som loungen er inspireret af.

Banko i Pagoden

Pagoden er et hyggeligt hang out spot, hvor du alle dage fra klokken 12.30 til 13.45 kan tage et yderst festligt slag banko med live dj og lade dig underholde af en ny hemmelig medvært alle dage.

Kom forbi, mærk stemningen, vind fede præmier og start din festivaldag på allerbedste vis med Bauners Banko i Pagoden.

Haven

Oplev AiaSounds svar på en chillout sensommer-havefest i grønne omgivelser.

Haven ligger i modsat retningen af scenerne og er et super chill område, hvor kan du læne dig tilbage og slappe af med en forfriskende cocktail fra Nohrlund eller et køligt glas rosé (som serveres i rigtige glas), mens du nyder solen og venter på at høre din næste yndlingsartist.

Skab strøm med øldans

Er du tørstig efter kolde fadøl, skal du søge mod Holdbar i Atmosfære Alléen.

Her langer de kolde Royal Økologisk over disken, og hvis du smider et par hurtige dance moves, når du bestiller, er du med til at generere bevægelsesenergi via det kinetiske gulv, som forsyner baren med strøm. Det er holdbart!

Smag gastronomi fra A-Z

Som gastronomisk festival har AiaSound alt der skal til for mætte dig, når sulten rammer.

Du kan vælge mellem alt fra den klassiske kebab, hotdog eller saftige burger fra Crisp til farverige delikatesser fra Planteslagterne eller libanesiske Mahalle.

Find også både det thailandske og indiske verdenshjørne, samt klassiske Gorm’s, Sticks ’n’ Sushi (VIP) og Joe & The Juice.

Til dessert står Waffle House klar med vafler og is. Er du mere til lagkage, anbefaler vi de forreste rækker til Steve Aokis show om lørdagen. Den amerikanske dj og EDM-stjerne er nemlig kendt for sin ikoniske lagkagekastning blandt publikums første rækker.

Festivalpladsen er åben kl. 12-00 alle dage. Den første artist går på scenen kl. 14.

Se det fulde lineup til Aiasound her.

Hvad: AiaSound
Hvor: Tiøren i København, Amager
Hvornår: 11.-13. august 2022
Hvor meget: 1.299 kr. for partout billet
Hvordan: Køb din billet til festivalen her

Del artikel

Andre læser også