Alt du skal vide om at blive gallaklar

Skrevet af: Martin Jørgensen

Der er intet sjovere og bedre end en kæmpe gallafest. Men det kan være hårdt at gøre sig klar til det. Mange har svært ved at vide, hvor de skal gå hen for at finde flotte gallakjoler, men det behøver slet ikke være besværligt.

Vi vil gerne gøre det lettere for dig at finde din kjole til en særlig begivenhed. Når du ved, hvor du skal kigge henne, vil det virke simpelt. Start her:

  • Strøget. For de flestes vedkommende er Strøget stadigvæk det bedste sted at kigge. Der er så mange butikker herinde, og du kan være sikker på, at der findes en gallakjole for dig. Hvis du vælger denne metode, bør du nok afsætte en hel dag til projektet. For der er mange butikker på Strøget. Vi vil anbefale dig, at du går ned gennem Strøget og også Købmagergade.
  • Kig i Illum og Magasin. Begge stormagasiner er gode, når du skal have fint tøj. Der burde være noget for dig herinde.
  • Diverse webshops. Der er selvfølgelig ingen grund til kun at holde sig til Strøget i dag. Der er mange gode butikker, hvor du kan finde en gallakjole. Webshops som JJ’s House. En Google søgning bør give dig mange resultater.

Spørg andre hvor de handler

Det er umuligt at kende til alle butikker. Så spørg på sociale medier og dine venner, hvor de finder deres gallakjole henne. På den måde vil du også få flere relevante butikker på Strøget, så du ikke behøver gå ind alle steder.

Det er også en god måde at finde nye webshops, som du slet ikke har tænkt på. Der er mange udenlandske webshops i dag. Du har aldrig haft så gode muligheder som i dag.

Hvis du har mange penge, kan du også få lavet en kjole. Her vil Strøget også være et godt sted at gå på jagt.

Kig på sociale medier

Det er let at finde inspiration på de sociale medier, for du kan gøre det, når du har tid til det. Det kan være i frokostpausen på arbejdet, eller et par timer hver aften inden du skal sove. Det er især Pinterest og Instagram, som er gode at kigge på, når du skal finde en kjole til en særlig begivenhed.

På Instagram vil du se både modeller, almindelige mennesker og butiker dele deres indhold. Det er let at sortere i dag, da du kan vælge din by og finde ud af, hvad for noget tøj du finder i dine lokale butikker. De mange influencers kan du bruge til inspiration, så du ved, hvad man kan få derude.

På pinterest gemmer du en masse ting, som du kan finde frem senere. De såkaldte pins. Det er utrolig populært, da det er en hurtig måde at finde en masse lækre kjoler på.

Vi vil anbefale dig, at du starter i god tid med at finde din kjole. Du har ikke lyst til at ende med en kjole, som du ikke føler for 100%.