Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Alt i babyudstyr, graviditet & amning, legetøj og meget mere!

Af Redaktionen

Advertorial

Hvis man skal tro bedsteforældre på deres ord, er det ikke mange år siden, at børn bare fik lov til at lege med hinanden ude på gaderne uden opsyn fra forældre. Det er det nok de færreste nye forældre i dagens Danmark, der vil lade deres barn gøre. I hvert fald ikke, hvis de er bosat her i København, hvor gaderne er mange og bilerne er hurtige.

Det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke er masser af gode ressourcer for små børn og familier. Nærmest tværtimod. Der er massevis af mødregrupper, offentlige legepladser og arrangementer på biblioteket. Alt sammen er det dog noget, der kræver opsyn fra forældrene. Børn har imidlertid også brug for at være alene på børneværelset eller sammen med jævnaldrende, hvor de kan lege med legetøj og prøve grænser af.

Find det bedste legetøj hos Mammashop

Leg og legetøj handler nemlig netop om at finde sin plads i verden, øve fantasien og lære mere om sig selv og andre. Hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn også får den slags vigtige oplevelser, så lad dem være alene eller sammen med legekammerater og giv dem så i øvrigt noget legetøj. Selvom vi lever i den digitale tidsalder, er spil på tabletten nemlig ikke nok.

Tag i stedet et kig på en webshop såsom Mammashop.dk. Mammashop har, som navnet antyder, alt hvad en vordende eller ny mor, eller far for den sags skyld, kan have brug for, når det kommer til babyudstyr og ting at fylde børneværelset med.

Grundet vigtigheden af leg i et barns udvikling, tæller dette selvfølgelig også legetøj. Her finder du alt det, som et barn kunne ønske sig for at få fantasien stimuleret. Der er klodser til at øve motorikken, dukker at tage sig, og legemad, så de kan efterligne far og mor i køkkenet. Leg er nemlig bare glorificeret efterligning, så de kan slå fantasien løs og finde deres egen rolle i verden.

Del artikel

Andre læser også