ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er de bedste burgerrestauranter på Amager

Hvis man gerne vil spise en lækker og snasket burger på Amager, så findes der flere gode steder at gøre det. En saftig bolle, frisk salat og måske en skive smeltet ost – ja tak. Alle steder kan du også uden problemer bestille en vegetarisk burger, ligesom der også er burgerboller uden gluten. 

 

Redaktionen anbefaler

Grillen Burgerbar 

En supersnasket burger med det hele finder man uden tvivl hos Grillen Burgerbar på Amagerbrogade. De har et stort menukort med flere forskellige burgere. Bland andet en cheeseburger med karamelliserede løg, en med friteret halloumi eller en med syltede rødløg. Husk endelig at bestille en ordentlig portion twister fries og en milkshake oveni.  

Hvor: Amagerbrogade 145, 2300 København S 

Jagger 

Jagger laver en formidabel burger og er blevet særligt kendte for deres fried chicken-burger. Den smager nemlig himmelsk. Fyldt med god smag og helt sprød udenpå. Udover deres kyllingeburger er der også oksekøds- og vegetarburgere. Til at skylle ned med kan du bl.a. vælge sodavand og øl, men der er også milkshake med både Oreo, vanilje og saltkaramel. 

Hvor: Amagerbrogade 128, 2300 København S 

Halifax 

Halifax har længe været en af de helt store spillere på burger-scenen i København. De var for alvor nogle af dem, der gjorde burger til en ting – og på en super lækker måde. På Amager finder du deres burgerrestaurant i Amager Centret, og her kan du trygt tage hele familien med. De har nemlig også en børnemenu. 

Hvor: Amagerbro Torv 13, 2300 København S