ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her finder du de bedste kager, is og bagværk på Amager 

Det er let at blive lækkersulten i København. For her er virkelig mange imponerende kageforretninger, isbutikker og bagerier. Her finder du en guide til de bedste og mest populære på Amager, hvor der er søde sager i vente. 

 

Paradis 

Leder du efter en god isvaffel? Så skal du tage en tur i Amager Centret, hvor der ligger en Paradis-isbutik. Her kan du både bestille en gigantisk isvaffel med flødeskum og syltetøj, en cremet milkshake, iskaffe eller bare en enkelt kugle i bærger.  

Hvor: Amager Centret, Amager Centret, Reberbane 3, 2300 København S  

Lia Copenhagen 

Hele Amagers desserthus ligger nede ved Amager Strand. Navnet er Lia, og det er en kombineret kagebutik, café og isbutik. Alt bliver lavet fra bunden – også de imponerende konditorkager. I caféen kan du blandt andet drikke kaffe og spise afternoon tea. 

Hvor: Amager Strandvej 140, 2300 København S 

Alice 

Er du på jagt efter en lækker croissant eller en snasket kardemommesnurrer, så skal du prøve bageriet Alice på Amagerbrogade. Her bager de alt deres bagværk i deres lille baglokale, hvilket også betyder, at det er en god ide at komme tidligt om morgenen. Nyd din kaffe og bagværk i deres café eller tag det med på farten. 

Hvor: Markmandsgade 1, 2300 København S 

Meyers Bageri 

Meyers Bageri er særligt kendte for deres surdejsbrød og deres kanelsnurrer. På Amager finder du deres bageri på Amagerbrogade, og her er et lækkert udvalg af både brød og kager. Du kan også komme med din egen beholder og få en gratis surdej med hjem, hvis du gerne selv vil prøve kræfter med bageriet. 

Hvor: Amagerbrogade 48, 2300 København S