Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anbefaling: Takeaway bliver ikke bedre end fra à terre

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Alt tyder på, at vi skal undvære vores elskede restauranter et godt stykke tid endnu, så er du ikke allerede hoppet med på takeaway-bølgen – så er det på tide at gøre det.

Det er også på tide at prøve noget andet end det lokale pizzeria og kebab-mand og heldigvis for dig, så tilbyder flere af byens virkelig gode restauranter nu også takeaway.

MigogKbh har smagt menuen fra à terre i Tordenskjoldsgade, og den sidder mildest talt lige i skabet.

Foto à terre Facebook

Takeaway når det er allerbedst

Den københavnske restaurantscene er vanvittigt stærk og fyldt med gode kokke, der virkelig forstår at forkæle dine smagsløg gang på gang.

Det er på alle måder en kategori som à terre og køkkenchef, Yves Le Lay, lægger sig godt i, og de er naturligvis også at finde i Michelinguiden.

Yves og hans dygtige kokke forstår nemlig at give dig det allerbedste fra det franske køkken, og du behøver ikke engang forlade landet.

I denne omgang har Yves overladt tøjlerne til hans dygtige kokkeelever under skarpt opsyn, og vi må bare sige:

Madscenen i København har altså noget rigtig godt i vente, hvis det her er hvad, vi kan forvente i fremtiden.

For gud, hvor det smager skønt.

Jordskokkesuppe med ristede hasselnødder, kastanjer og brunet smør. Foto Mathilde Mågård Hansen

Gør det selv – på den nemme måde

À terre byder hver uge på en ny 3-retters menu med udgangspunkt i klassiske tilberedninger.

Alle de lækre, smagfulde simreretter, som du ikke helt orker at lave fra bunden selv, og lad os være ærlige – det bliver heller aldrig lige så godt, som når vi overlader det til de professionelle.

Menuen bunder i det franske køkken med plads til små afstikkere hist og her – og altid med velsmag i højsædet.

I sidste uge stod hovedretten på Boeuf Bourguignon og i denne uge er det den sydfranske fiskesuppe, Bouillabaisse.

Det er altså virkelig svært ikke at elske.

Yves og de vanvittigt dygtige kokkeelever har lavet det store arbejde, så du skal blot opvarme, anrette og give det sidste touch derhjemme.

Boeuf Bourguignon. Foto Mathilde Mågård Hansen

Prisen kan de fleste også være med på.

Du slipper nemlig bare 375 kr. for forret, hovedret, dessert og naturligvis brød med smør – og vi snakker altså mad på Michelin-niveau.

Menuen smager vitterligt så englene synger og til den pris, så det er absolut ikke sidste gang, at vi har hentet takeaway fra à terre.

Hvad: Takeaway fra à terre
Hvor: Afhent på Tordenskjoldsgade 11, 1055 København K
Hvornår: Menuen kan afhentes fredag, lørdag og søndag. De lægger ugens menu op hver mandag
Hvor meget: 375 kr. pr. person for tre retter plus brød og smør
Hvordan: Bestil her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram