Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Farvel til Østerbro: Anders Lund Madsen har solgt eksklusivt byhus

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: RealMæglerne Østerbro
Foto: RealMæglerne Østerbro

Den folkekære underholdningsvært Anders Lund Madsen har solgt sit hus midt på Østerbro i København efter en handel til 15,8 millioner kroner.

Dermed kan mediepersonligheden nu tage afsked med bydelen efter godt 25 år på en af Københavns mest attraktive adresser. Det skriver boligmediet Boliga.dk på baggrund af den netop tinglyste handel.

Anders Lund Madsen udbød oprindeligt sit 185 kvadratmeter store byhus til salg i september sidste år.

Dengang lød udbudsprisen på 16,5 millioner kroner – og efter en justering undervejs og et endeligt afslag er kvadratmeterne er hjemmet altså nu givet videre til nye ejere med en samlet rabat på 700.000 kroner.

Attraktive Østerbro

Husmarkedet på Østerbro i København er blandt landets absolut dyreste: Sidste år blev en gennemsnitlig villakvadratmeter i området solgt for godt og vel 62.800 kroner, det er kun overgået af København K – der med en gennemsnitlig salgskvadratmeterpris på knap 64.800 kroner er landets dyreste sted at købe hus.

Selvom både kvadratmeterprisen og den endelige salgspris på Lund Madsens nu tidligere byhus er på den ekstremt flotte side af landsgennemsnittet, er bolighandler i denne størrelsesorden altså ikke særsyn i Københavns Ø-postnummer.

Alene siden 1. januar sidste år, er der ifølge Boliga.dks salgshistorik solgt 71 villaer i bydelen – 40 af dem til ti millioner kroner eller mere. Det dyreste hus, der sidste år blev solgt i bydelen, gik således for 22,8 millioner kroner, da en knap 300 kvadratmeter stor villa blev solgt i december.

Den rekord kommer tv- og radioværten, der til foråret tager på tourné med sit første liveshow “SLUT”, nok ikke til at slå. Lund Madsen-familien har nemlig allerede købt en ny villa i noget grønnere omgivelser og med søudsigt i de ligeledes yderst attraktive boligområder nord for København.

Se Anders Lund Madsens nu tidligere byhus her

Del artikel

Andre læser også